Bucuresti

SUBWAY® aduce arome newyorkeze in restaurantele din Romania

Detalii

Pret
7,7 LEI
Categorie
Preparate culinare
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
538

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru fanii SUBWAY®, cel mai bine vândut SUB vine cu un preț special

SUBWAY® se întoarce la origini și aduce la început de an arome newyorkeze în restaurantele din România. În urma cercetărilor, SUBWAY a descoperitsandvișul preferat de majoritatea clienților români – Italian B.M.T.™ Astfel, lanțul de restaurante a pregătit o surpriză tuturor fanilor pentru ca aceștia să savureze din plin aromele americane: sandvișul Italian B.M.T.™ este disponibil la un preț special de 7,70 lei.

Cel mai bine vândut sandviș, Italian B.M.T.™, se situează de asemenea și în topul preferințelor newyorkezilor, a fost denumit după Brooklyn Manhattan Transit – faimoasa companie de transport din New York. În prezent, inițialele care denumesc sandvișul semnifică pe rând – cel mai mare (Biggest), cel mai bogat în carne (Meatiest), cel mai gustos (Tastiest).

Mixul unic de ingrediente, pepperoni, salam, șuncă și legumele recomandate de Sandwich Artists - salată iceberg, ardei, roșii, castraveți, ardei iute mexican și ceapă roșie, asezonate cu sosul preferat, creează momentul perfect al unui răsfăț în zilele reci de iarnă, fiind în același timp una dintre rețetele preferate ale românilor.

În plus, toți cei care doresc să se relaxeze cu o gustare dulce în zilele geroase de iarnă, SUBWAY® a pregătit o surpriză: pentru fiecare două prăjituri cumpărate, a treia este oferită cadou pentru a fi savurată cu prietenii.