Bucuresti

SUBWAY prezinta cel mai nou sandvis din meniu: Fajita de Pui cu Avocado

SUBWAY® prezinta cel mai nou sandvis din meniu: Fajita de Pui cu Avocado

Detalii

Web
www.subwayro.com
Categorie
Preparate culinare
Modificat
acum 3 ani si 3 saptamani
Vizualizari
795

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultimul studiu realizat de SUBWAY® dezvaluie legumele sunt din ce in ce mai importante in dieta romanilor si avocado urca in topul preferintelor acestora. In plus, majoritatea clientilor considera ca legumele proaspete ofera un plus de savoare gustarilor si de aceea sunt deseori dorite pentru a imbogati aroma sandvisurilor. Astfel, urmand noua tendinta gastronomica al romanilor, cea mai mare retea de restaurante din lume a decis sa introduca in meniu un nou sandvis – Fajita de Pui cu Avocado, bogat in nutrienti si legume proaspete.
Studiul efectuat de SUBWAY® la sfarsitul lunii august a.c a evidentiat ca 74% dintre respondenti au gustat avocado si l-au introdus in dieta zilnica, asigurand astfel o gustare sanatoasa pentru intreaga familie la orice ora din zi. Mai mult, 57% dintre respondenti au optat sa foloseasca avocado ca ingredient pentru sandvisuri, alaturi de legumele proaspete si carnea de pui. Studiul arata ca romanii devin tot mai constienti de importanta unui stil de viata sanatos si acorda o atentie deosebita ingredientelor pe care le consuma in fiecare zi.
Trei din zece respondeti intra intr-un restaurant de tip QSR (quick service restaurant- restaurant cu servire rapida) cel putin o data pe saptamana si mai mult de jumatate dintre acestia comanda sandvisuri. Aflati mereu in miscare, 84% dintre consumatori aleg legumele proaspete pentru aportul de nutrienti benefici pentru sanatate, in timp ce savoarea acestora este apreciata de un procent de 75% dintre respondenti. Majoritatea consumatorilor, 4 din 5, prefera sandvisurile cu branza sau piept de pui la gratar pe care le asezoneaza cu legume proaspete.
Tinand cont de rezultatele studiului si de preferintele culinare ale romanilor, odata cu debutul sezonului rece, SUBWAY® introduce un nou sandvis in restaurantele din toata tara – Fajita de Pui cu Avocado. Aromele sud americane si mix-ul perfect dintre proteine si gama variata de vitamine prezente in alimentatia zilnica se regasesc in ingredientul care a revolutionat preferintele culinare ale romanilor – Avocado. Sandvisul Fajita de Pui poate fi comandat in doua variante - de 15 si 30 de cm.
”Desi clientii nostri sunt mereu in miscare si au putin timp pentru a servi masa la restaurant, sunt tot mai constienti de importanta ingredientelor proaspete si nutritive. Consumatorii isi doresc o gustare sanatoasa si preparata rapid. Din acest motiv avem o gama variata de legume si oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si personaliza sandvisul astfel incat sa fie pe gustul lor. Pornind de la diverse sortimente de paine si carne pana la sandvisuri vegetariene, ne dorim sa oferim fiecarui client gustarea perfecta, servita rapid. In plus, continuam sa reinventam produsele din meniuri pentru toti cei care doresc sa incerce arome noi pastrandu-si in acelasi timp silueta”, a declarat Fabiola Gallegos Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE.
Studiul CAWI (Computer Assisted Web Interviewing) a fost realizat pe un esantion de 1002 respondenti din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani care sunt utilizatori de internet.

Filtre

Tip preparat: Sandwich-uri