Bucuresti

Succes extraordinar in Israel al Teatrului de Revista CONSTANTIN TANASE

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
293

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Succes extraordinar în Israel al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” București

Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a participat în perioada 7 – 12 octombrie 2015 la un turneu în Israel unde a susţinut trei reprezentaţii cu spectacolul muzical – umoristicŞALOM, TĂNASE!”.

Primul succes al trupei bucureștene a fost înregistrat cu ocazia reprezentanției de la Kiriat Haim (lângă Haifa), sala ”Beit Nagler” fiind arhiplină. Sute de reprezentanți ai Diaspora, români și evrei de origine română mari iubitori ai Revistei, gen unic în lume au venit să își vadă și să își aplaude idolii în frunte cu Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraruși Sanda Ladoși.Au urmat cu același uriaș succes spectacolele susținute la Beer Sheva (sala ”Merkaz Hațeirim”) și la Tel Aviv (sala ”Beit Zionei America” – Keren Hayesod Switzerland Youth Center for Culture and Arts)
ŞALOM, TĂNASE!este unspectacol muzical – umoristic de excepţie la care și-a dat concursul cu un ansamblu de peste 35 de artiști într-o feerie de costume, muzică, dans şi voie bună… “ca la TĂNASE” şi cu o distribuţie de zile mari: cu actorii Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Ana Maria Donosa, cu interpreţii Sanda Ladoși, Daniela Tănase, Bianca Sârbu, cu momentul acrobatic cu Tatiana Fecioruşi Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (coregrafia: Cornel Popovici). Conducerea muzicală a aparţinut compozitorului şi dirijorului Dan Dimitriu, iar regia artistică a fost semnată de Alexandru Arșinel.
În pauzele spectacolelor au fost prezentate cărţile “Alexandru Arşinel. De la Dolhasca pe Calea Victoriei”, “Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. O pereche fără pereche” de Aurel Storin şi “Alexandru Arşinel. Şi a fost mâna lui Dumnezeu” de Oana Georgescu. Toate cele trei volume au apărut la Editura Allfa, parte a Grupului editorial ALL.