Bucuresti

Summer Haggle @ Targuiala de vara

Detalii targ/expozitie

Telefon
0755432882
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1297

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 21 iulie 201812:00-19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Vara este in toi, iar un refresh al garderobei este obligatoriu, așa că dăm startul celei de-a 15-a ediții Haggle-Târguială de sezon! Ca întotdeauna vom fi alături de prieteni vechi, noi, oameni dragi și multe lucrușoare de care fiecare se va despărți mai greu, sau mai ușor.

Buna dispoziție este cea care face casă bună alături de târguială pe terasa de la Acuarela Bistro de pe Str. Polonă, nr. 40
Așa că ne vedem sâmbătă 21 iunlie începând cu ora 12:00, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună cu o limonadă rece, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru sezonul estival!

Regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar.

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

Dacă vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.

Intrarea pentru vizitatori este liberă.
Kid friendly as always!

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta