Bucuresti

Summer Party in Club Spice

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
446

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 3 iulie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Vineri, 3 iulie 2015, va invitam la Summer Party in Club Spice

Vineri, 3 iulie 2015, Club Spice, București - Art Out dă startul unei petreceri extraordinare de vară, unde elementele cheie sunt muzica bună, ofertele de nerefuzat, distractia. În deschidere, invitații vor putea să își exprime talentul muzical pe ring de karaoke. Intrarea este liberă, așa că vino cu toți prietenii să petrecem împreună și să începem vara pe acorduri de muzică și dans.
Prin acest eveniment se va lansa Ghidul de vară Art Out, ediție specială care conține idei creative și originale de petrecere a timpului liber, recomandări de vară și de vacanță, trasee de vizitat unice în Romania si multe alte surprize frumoase.
Vino si tu la cea mai tare petrecere a verii să ne bucurăm împreună de o atmosferă de neuitat și să începem vara într-un mod demn de ținut minte. Cu Art Out, vara e mai frumoasă!
Save the date- vineri, 3 iulie 2015, club Spice: Art Out Summer Party.

Gazda: Club Spice
Parteneri media ai evenimentului: Agenţia de carte, Arhimania, Autentici.ro, Ceaşca de cultură, Deco şi eco, Ecaterina Virgolici, Filme-cărţi.ro, Iqool, PRwave, Bucureşteni.ro, Ştiri fel de fel, Ultima Oră.
***********
Art Out Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare: www.artout.ro.
Excelent organizator de evenimente şi promotor cultural de excepţie, Art Out s-a remarcat de-a lungul timpului pentru calitatea evenimentelor organizate, pentru creativitatea cu care abordează și creează concepte și pentru crearea unui mediu în care implicarea, prietenia și inițiativa sunt elementele definitorii. Deschizător de drumuri, Art Out încurajează pe cei care simt și trăiesc prin artă și îi dezvoltă prin valorificarea iscusinței pensulei, a peniței și a tastaturii.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta