Bucuresti

Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business
20-21 octombrie, București

Evoluția tehnologică, economică și socială din ultimii ani a impactat major mediul de business și a schimbat fundamental o serie de industrii și procese. Supply chain și logistica sunt printre domeniile care beneficiază constant de inovații și eficientizări, iar nealinierea la cele mai recente tendințe se poate traduce în “out of business”.
Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business este o conferință care abordează cele mai noi subiecte, tehnologii și inovații din zona de aprovizionare și logistică, dedicată factorilor de decizie din companii, pentru a oferi soluții realiste, practice și implementabile pentru creșterea eficienței operaționale, experienței clienților și, implicit, a business-ului.
Evenimentul organizat de BusinessMark va avea loc pe 20-21 octombrie la București, Hotel InterContinental.
Printre speakerii invitați la discuții, se numără:
KEYNOTE SPEAKER:

 • MICHAEL BOURLAKIS, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK
SPECIAL GUEST:
  • THIERRY BRUYNEEL, Partner, Delaware Consulting Belgium
 • ALEXANDRU CRĂCIUN, Director Comercial, Administrația Porturilor Maritime Constanța, Logistics and Operations Senior Consultant, Sfera Business
 • LAURENȚIU DUICĂ, Associate Director Industrial Agency, Colliers International
 • LAURA SIMION, Director de Logistică, LC Waikiki, Vicepreședinte, ARILOG
 • CĂTĂLIN CÎRNARU, Supply Chain Manager, Flanco
 • LAURENȚIU CIOINAC, Site Warehousing Manager, Bergenbier – Molson Coors
 • VICTOR ROCA, Director National Logistica, Fabryo-Atlas Corporation
 • Reprezentanți UNTTR, CFR Marfă
 • Reprezentanți companii – Supply Chain & Logistics Managers

Prima zi a evenimentului va conține o serie de workshop-uri susținute de Deloitte România și Sfera Businessiar, înziua secundara a evenimentului, este inclus seminarul INOVAȚIA ÎN RETAIL & SUPPLY CHAINSsusținut de MICHAEL BOURLAKIS, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK.

Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in businessva avea loc pe data de 20-21 octombrie la București, Hotel InterContinental.
Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: ARILOG.
Evenimentul are drept parteneri media: Revista Tranzit, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, FinzoomDebizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit MediașiVox Capital.
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.rosau office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ceofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediulde afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.