Bucuresti

Tabara de Muzica BRIO

Detalii

Telefon
0726232746
Categorie
Oferte/Pachete Turistice
Modificat
acum 10 luni si 21 ore
Vizualizari
568

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scoala de Muzica BRIO, institutie privata de educatie muzicala din Bucuresti, organizeaza pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-15 ani, in limita a 30 de locuri, TABARA DE MUZICA BRIO.

Locatia aleasa pentru derularea taberei este Pensiunea Nedeea (3 stele), situata in zona Rucar – Bran, Parcul National Piatra Craiului, locatie accesibila, care ofera cadrul perfect pentru o vacanta muzicala.

Pe parcursul unei saptamani, participantii la tabara vor desfasura, sub atenta indrumare a profesorilor si monitorilor Scolii de Muzica BRIO, lectii de muzica instrumentala si vocala intr-o atmosfera de vacanta, vor participa la jocuri si scenete muzicale, drumetii, excursii la obiective turistice, concursuri, jocuri distractive, tombole cu premii, foc de tabara.

La cerere, parintii sau rudele participantilor la tabara se pot caza, separat de grupul taberei, langa Pensiunea Nedeea, in aceeasi incinta. De asemenea, activitatile din tabara vor fi difuzate zilnic in mediul online pentru parintii participantilor la tabara.
Si pentru ca totul sa fie perfect, participantii la tabara vor avea parte de multe surprize muzicale.

Scoala de Muzica BRIO este prima scoala de muzica din Bucuresti care organizeaza tabere cu specific exclusiv muzical pentru copiii pasionati de muzica, initiativa fiind pregatita cu scopul de a oferi iubitorilor de muzica un sejur muzical la standarde calitative ridicate.
Scoala de Muzica BRIO asigura pe tot parcursul taberei urmatoarele:
-Locatie accesibila (Pensiunea Nedeea, 3 stele), zona Rucar – Bran, aproximativ 200 km de Bucuresti (3 ore de mers cu masina);
-Transport pe ruta Bucuresti – tabara si retur;
-Pensiune completa (3 mese si 2 gustari / zi);
-Program unic desfasurat sub indrumarea profesorilor si monitorilor scolii de muzica BRIO: ateliere de muzica instrumentala (pian, tobe, chitara, vioara, violoncel, flaut) si vocala, muzica de camera, jocuri muzicale, drumetii, excursii la obiective turistice, concursuri, jocuri distractive, tombole cu premii, sceneta muzicala, foc de tabara;
-Preturi competitive: 1090 lei / copil / sejur cu posibilitate de plata in 3 rate fara dobanda prin intermediul card AVANTAJ.