Bucuresti

Tablouri pe numere - intrebari si raspunsuri care sa te lamureasca

Tablouri pe numere - intrebari si raspunsuri care sa te lamureasca

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
52

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pictatul a devenit se pare mult mai accesibil si placut pentru un public mai larg. Gratie tablourilor pe numere oricine poate picta. Este una din experientele creative ce merita incercate. Conceptul este relativ nou in tara, asadar sa lamurim cateva aspecte pentru curiosi si poate chiar interesati.

Pentru cine este recomandata pictura de acest gen?

In functie de magazinul din care cumperi, pictura este pentru oricine. Exista o tematica destul de diversa incat atat adultii, cat si copiii sa poata sa se delecteze cu o astfel de activitate. In functie de preferinte, de tabloul dorit si gradul de dificultate este divers.

Cat costa un astfel de tablou?

Daca vorbim despre ofertele de la TablouripeNumere.ro atunci pretul este unul fix, iar tablourile au aceeasi dimensiune indiferent de tematica sau de categoria din care fac parte – pentru el, pentru ea sau pentru copii. In plus, transportul este gratuit, indiferent ca vorbim despre livrare in mediul urban sau rural, deci oriunde in tara. Dupa procesare, comanda ajunge destul de rapid la client, in maximum 48 de ore.

Kiturile ce pot fi comandate de aici sunt complete, incluzand pensoane si culori, panza de canvas. Impachetate intr-un ambalaj premium, acestea ajung intacte si sunt gata de folosire. Poate fi dorita eventual o rama, pentru ca dupa pictare tabloul poate fi expus.

Sunt sanse de reusita?

De altfel, ceea ce atrage publicul spre a incerca o astfel de pictura se refera intocmai la perfectiunea obtinuta in cele din urma. Concret, nu exista sanse de a gresi in vreun fel. Tabloul este in totalitate numerotat, astfel incat fiecare numar ce corespunde unei culori sa fie un ghid pentru utilizator. Tot ce trebuie sa faca acesta este sa aplice atent, in spatiul marcat, culoarea corespunzatoare. Exista in set suficienta culoare pentru a aplica total tonurile necesare. Acestea sunt inchise ermetic in recipiente mici, utilizate direct din acestea.

Se vor observa numerele dupa aplicarea culorii?

Aici tine de calitatea culorilor. De aceea este si recomandat ca o astfel de experienta sa inceapa cu o alegere adecvata si anume cu produse de calitate superioara. In principiu culoarea aplicata ar trebui sa fie suficient de buna incat sa nu lase la vedere urmelele de dedesubt. Poate fi aplicat si un alt doilea strat de culoare daca acest lucru chiar se intampla.

Cu ce ar trebui sa incep daca sunt la prima experienta?

De fapt tablourile pe numere sunt destinate incepatorilor si amatorilor in arta picturii. Tine mai degraba de preferinte personale. Cel mult o departajare poate fi facuta si pe baza schemei cromatice sau in functie de spatiile ce trebuie colorate, cat sunt de mici – acestea vor antrena rabdarea si atentia utilizatorului. Pentru o prima incercare ar fi poate de preferat un tablou de nivel scazut de dificultate, desi nu este o regula.

Portofoliul de tablouri de acest gen va inspira pe doritori; in cadrul paginii tablouripenumere.ro pot fi comandate kiturile dorite.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354