Bucuresti

Talking heArts - performance | improvizatie | muzica, dans & VJing

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
735

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Talking heArts" - performance | improvizatie | muzica, dans & VJing


Vineri, 26 octombrie 2012, ora 21:30 | GODOT Café-Teatru | Str. Blanari, nr 14, 030062 - Centrul IstoricIntrarea e libera in limita locurilor disponibile.Rezervari la 021 31 61 682 si 0736 414 244 (L-D 11:00 - 23:00) si la contact@godotcafeteatru.ro (L-V 10:00 - 17:00).De ce "Talking heArts"/ „Inimi care vorbesc prin arta"? Artistii se pot exprima in diverse limbaje si prin mijloacele cele mai diverse, dar arta vorbeste o singura limba: astfel acest proiect vrea sa se concentreze asupra gradului de constientizare a procesului de creatie, pe munca in echipa intre diferiti tineri artisti in timp ce creeaza/lucreaza, dar de asemenea, pe scena, transmitand un mesaj comun catre public.


"Talking heArts" mixeaza arta vizuala, muzica si miscarea. Focalizarea si principala provocare este de a inter-conecta vizualul cu arta spectacolului (comune pentru dansatori si muzicieni), pentru a le insufla tuturor participantilor sa se auto-exprime in cadrul spectacolului. Cu alte cuvinte, fiecare dintre participanti ar trebui sa experimenteze sentimentul ca performeaza ca un „jazz man" pe scena.

„Vizualul duce povestea, in timp ce muzica poarta tema..."Organizator: Fundatia de Tineret „Euro Est" | euroest.orgCoordonatori:Ruben Vandendriessche "Quasi", Jerome Li-Thiao-Tè, Lorenzo Ciacciavicca, Eugen Imecs "Piti"Performeri:Endre Kertész, Áron Farkas, Aurora Loffredo, Olga Pavlenko, Irene Alfambra, Marta Mesquida, Iulia Enculescu, Elena Oglinda, Horatiu Serbanescu, Adrian Maraloiu, Stefan Parlog, Florentin Munteanu si alti invitati din Romania (UNATC, UNARTE)________________________________________

+++ iar dupa te invitam la inca o runda de muzica LIVE & VJing: "About Traffic – audio-video – Art’n’Go – JamSession"Coordonatori:Pamela Barberi, Eugen Imecs "Piti", Ruben Vandendriessche "Quasi"

________________________________________Proiectul artistic "Talking heArts" aduce la un loc 4 grupuri de tineri artisti muzicieni, media si dansatori din 4 tari europene (HU, IT, SP, RO) cu diferite radacini culturale, promovand creativitatea si colaborarea la nivel european cat si incluziunea sociala.Parteneri:

- Subjective Values Foundation (Budapesta, Ungaria)

- Associazione culturale Fabbrica Europa (Florenta, Italia)

- University of Barcelona - LMI (Barcelona, Spania)

- Fundatia de Tineret „Euro Est" (Bucuresti, Romania)Proiectul "Talking heArts" a fost prezentat anul acesta la:

- Fabbrica Europa Festival [a 19-a editie] (Florenta, Italia)

- Sziget Festival [a 20-a editie] (Budapesta, Ungaria)

- Toldi Club (Budapesta, Ungaria)