Bucuresti

Tamplarie PVC si de Aluminiu in Bucuresti

Tamplarie PVC Bucuresti, Tamplarie Aluminiu - Alusof

Detalii anunt

Telefon
0756111870
Categorie
Anunturi tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
124

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

AluSof va pune la dispozitie o gama variata de ferestre aluminiu, caracterizate de profile de clasa superioara si design unic pentru toate gusturile, ideale pentru amenajarea oricarui tip de spatiu, in plus, aluminiul va garanteaza o viata lipsita de griji, fiind unul din cele mai rezistente si durabile materiale, care nu necesita intretinere speciala.

Sticla securizata are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic decat sticla netratata. Pentru magazine, cafenele, birouri, showroomuri, patiserii, etc. sticla securizata este acum una dintre cele mai utilizate materiale din lume. Sticla securizata este obtinuta prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la cca 700 grade C, urmata de racirea brusca.

Pergolele din aluminiu sunt elemente arhitecturale atasate exteriorului casei dumneavoastra pentru a crea spatii de recreere confortabile si placute privirii. Construite din aluminiu, ofera o ambianta placuta si au menirea sa contureze, prin amplasament, intrarea in casa, evidentierea unei terase sau a unei gradini, imbunatatind cu minimum de efort, aspectul acestora.

Pentru acoperis se foloseste sticla securizata si laminata incadrata in perete cortina din aluminiu sau material textil impermeabil fix sau retractabil.