Bucuresti

Târg de Sfinţii Mihail şi Gavriil 2014

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Apartine de
Muzeul Taranului Roman Bucuresti
Vizualizari
272

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Târg de Sfinţii Mihail şi Gavriil 2014

În perioada 7 – 9 noiembrie 2014 este organizat Târg cu meşteşugari şi bucate tradiţionale, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Pentru prăznuirea celor doi importanți arhangheli, anul acesta am chemat meșteri iscusiți și gospodari de frunte, care oferă vizitatorilor produse tradiţionale româneşti, naturale, preparate cu dragoste și respect pentru cumpărători. Aici găsiți cadoul perfect pentru sărbătoriți: icoane, cămăși tradiționale, obiecte din lemn sculptat sau pictat, vase din ceramică de Horezu și Korund, podoabe, săpunuri naturale.

Cei care au nevoie de preparate gustoase pentru masa festivă se pot aproviziona de la producători cu afumături de curcan, vită sau porc, delicatese din pește, brânzeturi pe toate gusturile, pâine cu semințe sau spanac, zacuscă, vin de Panciu, cozonaci și prăjituri de casă, sucuri naturale, dulcețuri și mere proaspăt culese de la Șomcuța Mare.

Iubitorii de antichități își pot alege din târg lăzi de zestre, mobilier ţărănesc, linguri, blide, costume tradiţionale şi numeroase alte obiecte de colecţie.

Cum în luna lui Brumar vremea este rece, vizitatorii se pot încălzi cu un pahar de vin fiert, lângă o pastramă la grătar, o ciorbă de pește sau câteva sarmale aburinde.

Program: zilnic între orele 10:00-18:00

Intrarea la târg este liberă !

Organizator eveniment

Fundaţia Kogaion 115

Director marketing – Ligia Marica

Mobil: 0722 274 803

e-mail: ligia_marica@yahoo.com


Sursa informatii: www.muzeultaranuluiroman.ro