Bucuresti

Târg de apartamente la Palatul Parlamentului, locul unde se lansează ansamblul Grünenpark, din Drumul Taberei

Târg de apartamente la Palatul Parlamentului, unde se lansează ansamblul Grünenpark, din Drumul Taberei

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
590

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De astăzi, vineri 30 septembrie și până duminică 2 octombrie 2016, la Palatul Parlamentului are loc TNI, Târgul Național Imobiliar ediția de toamnă. În cadrul târgului sunt numeroase oferte pentru cumpărători, de exemplu ansamblul Grünenpark, din Drumul Taberei, acordă un loc de parcare gratuit.

Grünenpark este un complex rezidențial în care sunt de vânzare de la garsoniere și apartamente de două camere, cu suprafețe între 37 și 65 mp, care se încadrează în programul Prima casă, la apartamente de trei și patru camere, cu suprafețe cuprinse între 76 mp și 135 mp. Garsonierele au suprafețe cuprinse între 37 și 44 mp, apartamentele de două camere între 51 și 65 mp, apartamentele de trei camere între 76 și 100 mp, iar apartamentele mari de patru camere au o suprafață de peste 110 mp.

Ansamblul Grünenpark se construiește la standarde germane: clădiri cu patru etaje, rezistente la cutremur și cu facilități occidentale, precum ascensoare, spălătorii și uscătorii pentru fiecare scară, locuri de parcare subterane și supraterane, boxe pentru depozitare, cameră gunoi echipată în conformitate cu regulile sanitare (aer răcit, apă, canal) etc.

Ansamblul se află în zona Drumul Taberei-Valea Oltului, într-o zonă de vile, în apropiere de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței, care se va da în folosință anul viitor, o dată cu terminarea blocurilor Grünenpark. În proximitate se află două grădinițe (una la trei minute de mers pe jos și una la cinci minute) și trei școli, dar și magazine – un Lidl, un Mega Image și un Kaufland.

Prețurile pe metru pătrat variază între 800 și 1.000 euro/mp, TVA inclus, în funcție de finisajele alese și modalitatea de plată.

În perioada TNI ediția de toamnă 2016, care se va desfășura la Palatul Parlamentului, sala Unirea, între vineri 30 septembrie și duminică 2 octombrie, cumpărătorii vor primi un voucher care le oferă un loc de parcare gratuit, dacă semnează un precontract până la finalul lunii octombrie 2016.