Bucuresti

Targul de iarna Vintage & Handmade - Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru femei

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
877

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Targul de iarna Vintage & Handmade

Ce-si doresc femeile? Savanti, oameni importanti ai lumii, ba chiar presedinti au dezbatut subiectul intens si nu au aflat raspunsul!

Iata insa ca Mercada Communication si Art Nation Media au aflat secretul din spatele celebrei intrebari si, pentru ca se cerea un eveniment aparte care sa celebreze aflarea "misterului", au conceput "Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru femei" – un targ dedicat exclusiv doamnelor si barbatilor ce doresc sa isi faca partenerele fericite.

Aici, sexul frumos va descoperi o lume a gablonturilor unicate, accesoriilor hand-made si hainelor vintage, intr-o multitudine de culori, forme si idei, menite sa ofere sclipire ochiului, satisfactie mintii si beatitudine sufletului. Pentru ca la "Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru femei", doamnele, domnisoarele si bunicile vor gasi exact ceea ce isi doresc.

Pentru cei care vor sa fie partasi la marea descoperire a esentei sufletului feminin, va asteptam in Centrul Vechi pe 1 si 2 decembrie, la Vintage Pub intre orele 11:00 – 20:00 la un eveniment cu iz parfumat de gingasie si pasiune.