Bucuresti

Taxi - 15 ani - Spectacol aniversar la Sala Palatului

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1164

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru că împlinește 15 ani, dar și pentru că are mereu idei năstrușnice, trupa Taxi pregătește un spectacol cum nu s-a mai văzut pentru data de 17 martie, când își serbează ziua la Sala Palatului împreună cu fanii.

Pentru a sarbatori cum se cuvine, Trupa Taxi are cativa invitati:

Corul Madrigal: „Colaborarea cu trupa TAXI este pentru Corul MADRIGAL... o surpriză plăcută, provocatoare!
Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rană, nu ca să doară ci ca să vindece. Dan Teodorescu ştie să pună inteligenţa în slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Împreună cu trupa lui, reușeşte să ne poarte prin labirintul emoţiilor şi ideilor, ei fiind adevăraţi taximetrişti de serviciu ai sufletelor noastre.
La Mulţi Ani, TAXI!" (în numele Corului Madrigal doamna Maria Stoica, managerul Corului)

Un alt invitat este Marius Florea Vizante, prieten vechi al trupei. Actorul explică apropierea de trupa Taxi:
„Le sunt recunoscător celor de la Taxi pentru că m-au ajutat să rostesc, în cele din urmă, cele două cuvinte...
Abia aștept să vin la spectacolul Taxi – 15 ani și cred că toată lumea ar trebui să vină la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranță îi va placea umorul și inteligența lui Dan Teodorescu. Restul... e tăcere.”

Si actrița Maia Morgenstern va însoți trupa pe scenă. Motivele pentru care doamna Morgenstern va fi alături de Taxi sunt explicate chiar de domnia sa:
„15 ani e o vârstă dificilă. Adolescența e o vârstă dificilă. În prag de maturitate, cred că e momentul să-ți alegi cu grijă prietenii, să gestionezi cu grijă energia debordantă, să ai parte de înțelegerea adulților, a celor care au trecut de adolescență. Ce mă leagă de trupa Taxi este o prietenie. Ce mă seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligențe ascuțite și înțelepciunea surprinzătoare pentru o vârstă adolescentă, cum este cea de 15 ani.”

De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat în sala de repetiții, unde se pregătește pentru spectacolul „Taxi – 15 ani”, ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. La actuala reședință, membrii trupei primesc și vizite. Unul dintre oaspeții pe care i-a avut în această săptămână este Cornelia Tihon.
Venită din Basarabia la vârsta de 10 ani, Cornelia Tihon este masterandă (cu nota maximă) a Conservatorului din București. La 25 de ani interpretează genuri muzicale diverse (clasic, rock, folclor, jazz) la 25 de instrumente aerofone (de la fluier, la tulnic sau bucium).
Cornelia Tihon este invitată în spectacolul „Taxi – 15 ani”. Iată ce spune ea despre această colaborare:
„An dupa an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase…
Sunt onorată și fericită să fiu alături de Taxi pe scena Sălii Palatului.
Trebuie să fiți împreună cu noi pe 17 martie!”

Filtre stire

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta