Bucuresti

Teatrul de pe Lipscani

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Strada Lipscani, nr. 53
Telefon
0213158980, 0761319819
Web
http://teatruldepelipscani.ro/
Categorie
Teatre
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
2078

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul de pe Lipscani, în Sala Muse (din incinta Clubului La Muse), își deschide porțile cu producții deja consacrate și premiere care vă așteaptă să le consacrați.
Susținem teatrul independent. Susținem bucuria jocului, inventivitatea și expresivitatea. Susținem tinerii. Susținem marii actori care vin de pe scena teatrului clasic direct printre mesele cafenelei, în mijlocul publicului.
Teatrul independent este cea mai directă formă de teatru, unde spectatorul este implicat, deopotrivă actor, partener sau critic. Teatrul independent este cel mai aproape de public, unde actorul respiră, râde, simte și trăiește odată cu privitorul.
Teatrul de pe Lipscani vă propune astfel de întâlniri și experiențe, care să devină amintirile voastre, prețuit păstrate la inimă.
În Sala Mare, Teatrul de pe Lipscani își propune să producă spectacole de referință, avându-i în distribuții pe unii dintre cei mai mari actori ai scenei românești.
Vrem să vă readucem bucuria de a merge la teatru, de la spectacole independente la mari producții pe Scena Mare, de a savura un spectacol reușit, un spectacol care să vă trezească o emoție, să vă facă să plecați acasă cu un gând sau o senzație.

Orar teatru

Luni - Duminica: 12:00 - 22:00

Filtre teatru

Program extra: Sambata, Duminica