Bucuresti

Tehnici profesionale de prospectare, Tehnici profesionale de vanzari

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1048

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Abilitatile fac diferenta sau cum sa va mentineti in top

Realitatile mediului de afaceri sunt aceleasi pentru toate organizatiile. Ceea ce face diferenta este felul in care aleg sa reactioneze. AchieveGlobal considera ca, mai ales in contextul actual, oamenii de vanzari cu abilitati relevante pot conduce organizatia catre succes.

AchieveGlobal a introdus in agenda cursurilor deschise a sfarsitului de an 3 programe de training din curricula de vanzari: Tehnici profesionale de prospectare (17-18 noiembrie), Tehnici profesionale de vanzari (26 -27 noiembrie) si Tehnici profesionale de vanzari – Coaching (08 -09 decembrie).

Cursurile ofera solutii eficiente, usor de aplicat si de impact in conditiile actuale in care: ciclul de vanzare este mai lung, conversatia cu clientul se axeaza pe pret, clientii vechi cumpara, acum, mai putin, iar ponderea celor care doar intreaba, se uita si apoi pleaca a crescut simtitor.

Conditiile de piata, pana mai ieri favorabile, s-au schimbat. Lumea afacerilor insa nu se confrunta pentru prima data cu o asemenea situatie. Difera insa modul in care companiile au reusit sa o traverseze.
  • In recesiunea din 1991-1992, un studiu efectuat de Bain&Co pe 700 de firme arata ca 20% au scazut sub competitie, in timp ce alte 20% au devenit lideri de piata, inregistrand o crestere dubla decat ar fi putut avea intr-o economie stabila (Beveja and Hagey, "In recession economy" Bain&Co)

  • Mckinsey a studiat 1300 de companii in timpul scaderii pietei din 2001-2002. "Preparing for the next downtorn" arata ca 40% dintre subiecti au pierdut pozitiile de piata pe care le aveau. Cei 15%, care au adoptat o strategie flexibila si au fost gata pentru noi oportunitati, au ajuns in top.

Daca vreti sa va mentineti organizatiile in top
  • asigurati-va ca oamenii au abilitati de prospectare, vanzare si negociere, deoarece oamenii de vanzari cu abilitatile relevante castiga: inteleg nevoile clientilor in profunzime, pozitioneaza produsul ca generator de venit al necesitatilor strategice, negociaza termeni reciproc avantajosi;

  • planificati atent, deoarece intoarcerea la planificarea formala, in contextul actual, poate face diferenta: obiectii posibile, depasirea lor, analiza potentialului de cumparare, aspectele cheie ale afacerii prospectului pe care le pot adresa etc.;

  • creati conditiile care motiveaza vanzarea, deoarece oamenii de vanzari au nevoie de manageri care sa-i sustina in a face fata unor cicluri de vanzari mai lungi si mai multor esecuri, cu mai mult decat speach-uri motivationale.
Daca doriti sa stiti mai multe despre cursurile deschise organizate de AchieveGlobal, accesati http://www.achieveglobal.ro/open_seminars_ro.php. Daca doriti sa aveti o discutie cu unul din membrii echipei noastre de vanzare, contactati Alecsandra Litu la adresa alecsandra.litu@achieveglobal.ro