Bucuresti

Restaurant Templul Soarelui - Mihai Eminescu

Restaurant Templul Soarelui Bucuresti

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Strada Mihai Eminescu, nr. 151
Telefon
0212111693, 0723743878, 0745476693
Web
www.templulsoarelui.ro
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
3162

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Templul Soarelui Bucuresti - restaurant unde sa se poata servi preparate chinezesti dupa un meniu autentic si cu livrari la domiciliu.

Deschiderea unui restaurant unde sa se poata servi preparate chinezesti pregatite cu adevarat "a la Chinese" a venit ca o provocare la o competitie dificila. Si asta pentru ca in Bucuresti la momentul acela, 1995,cand dl. Miao a deschis in str. Vasile Lascar primul restaurat din lantul "Templul Soarelui" , fuctionau destule asemenea locatii cu specific chinezesc.
Exact ca intr-o competitie sportiva - spune dl. Miao - intr-o asemenea actiune iti trebuie mai mult decat curaj, talent sau pasiune. Este nevoie de o motivatie care sa aiba proiectie in realitate. In momentul in care am constatat ca mancarea chinezeasca servita la diferite reataurante cu acest profil nu este, asa cum se spune aici, pe meleagurile romanesti, "ca la mama acasa", ca oricat de bine pregatita ar fi, lipseste totusi ceva, am hotarat ca trebuie sa ma implic in acest domeniu si sa fiu printre cei care detin "originalul bucatariei chinezesti". La ora actuala societatea noastra, cu peste 90 de angajati, este compusa din doua restaurante si o casa de comenzi.

De ce Templul Soarelui: "Templul Soarelui" - TIAN FU in transcrierea fonetica a limbii chineze - este o denumire traditionala din Sichuan cu semnificatia de "Casa Cerului", adica locul unde gasim bogatia si fericirea suprema. In Sichuan aceasta expesie-metafora este atribuita restaurantelor care ofera cele mai bogate sortimente culinare.

Ce dorim:

In universul rafinat al artei culinare chineze, bucataria din Sichuan ocupa un loc aparte datorita diversitatii produselor (forma,gust culori), fapt care explica si aprecierea pe mai toate meridianele globului.Se poate spune ca prezenta restaurantelor chinezesti in toate orasele mari ale lumii nu mai este o moda, a devenit parte din normalitate. Si asta e un lucru bun.
Dar, arta culinara nu se rezuma doar la pregatirea bucatelor. Ea trebuie privita ca un suport, ca o provocare pentru o anumita stare de spirit, care, cu parere de rau, se dilueaza tot mai mult. Un restaurant, indiferent de specificul sau, si cu atat mai mult "Casa Cerului" trebuie sa fie un loc aparte si nu o simpla cantina unde se consuma mecanic actul alimentatiei.
Pentru aceste consideratii ne-am propus ca lantul de restaurante "Templul Soarelui " sa devina cadrul unde, fiecare dintre noi, putem sa ne detasam de stresul zilnic, locul unde armonia dintre fapte, ganduri si vorbe nu mai este atrofiata de nefirescul din cotidian.

Ce va oferim:

Vizita dvs. intr-unul dintre restaurantele noastre este un prilej de a descoperi un ambient aparte, specific chinezesc.In acest cadru puteti servi cele mai rafinate preparate dintr-un meniu care depaseste 500 retete. Prin cei 8 bucatari veniti din Sichuan si scolarizati (4 ani) la Chengdu , garantam auteticitatea pregatirii produselor noastre.
Locatia din str. Vasile Lascar Va ofera un cadru intim si o terasa unde, la cerere, mancarurile pot fi pregatite in fata dvs. Al doilea restaurant, situat in str. Mihai Eminescu, se distinge prin sobrietatea locatiei, prin eleganta si rafinamentul amenajarii interioare.
Dispune de o gradina de vara de 90 de locuri compartimentata in separeuri si ambientata de aranjamente florare specifice.
De asemenea si la celelalte locatii bucurestene din Str. Mecet si Str . Dimitrie Onciul (langa Foisorul de Foc)
Pentru comenzi la domiciliu "Templul Soarelui" are in dotare 14 masini pentru Bucuresti. 40-50 minute de la primirea comenzii, care se poate face telefonic la numerele de telefon afisate mai sus sau on line folosind formularul de comanda.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 10:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: Chinezesc
Servicii oferite: Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Numar de locuri: intre 50 si 100
Program extra: Sambata, Duminica