Bucuresti

"Tempo de amor" - concert de muzica braziliana - Gabriela Costa & Alex Man

"Tempo de amor"- concert de muzica braziliana - Gabriela Costa & Alex Man

Detalii

Telefon
0734474747
Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
744

Voteaza & Distribuie

Descriere

„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvântat prilej să o facă, audiind, bucurându-se de discul „Tempo de amor”, acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină .. .Brazilia.

Ascultîndu-i şi reascultîndu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.

„Toate aceste atribute apar ilustrate cu fervoare nedrămuită, cu emoţia trăirii interpretative dar mai ales cu o aparte disponibilitate pentru acea minuţiozitate de artizan a cizelării, de către Gabriela şi Alex. Odată în plus ei se dovedesc maeştri în selectarea şi ordonarea pe criteriul diversităţii de limbaj şi expresie a materialului muzical inclus în album. De subliniat opţiunea mărturisită a artiştilor de a ocoli cu bună ştiinţă drumurile bătătorite, prin investigarea unor lumi de frumuseţi mai puţin cunoscute, dar desigur, acreditate valoric. În aceeaşi ordine de idei, fie-ne permis să evaluăm cu o notă foarte bună şi cele trei creaţii originale, două compoziţii ale Gabrielei şi una a lui Alex.

Fiindcă mulţi ascultători nu cunosc limba portugheză, vocalista a avut o binevenita idee de a anticipa prin câteva cuvinte rostite româneşte în introducerile unora dintre piese, esenţa textelor respective.
Pentru exuberanţa, talentul, implicarea cu trup şi suflet în actul devoţiunii pe altarul muzicii, investite de componenţii duo-ului „Brazilian Like” – toată admiraţia mea! ” (Florian Lungu)

Intrare: 10 lei
Informatii si rezervari: 0734 474 747.