Bucuresti

tenisdecamp.ro în top 5 site-uri de sport din România

tenisdecamp.ro în top 5 site-uri de sport din România

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
tenisdecamp.ro
Vizualizari
361

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu o prezenţa constanta în topul site-urilor de sport din România, în săptămâna 15-21 mai 2017, site-ul tenisdecamp.ro s-a plasat pe poziţia a 5-a în categoria site-urilor de sport monitorizate de trafic.ro.

La această performanţă au contribuit eforturile depuse de echipa tenisdecamp.ro de-a lungul celor 10 ani de activitate, dar şi evoluţiile jucătoarelor de tenis din România: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea sau Monica Niculescu. Performanţele acestor jucătoare, în special cele ale Simonei Halep, au contribuit la creşterea interesului publicului pentru tenis, creştere sesizată de la an la an, în statisticile de trafic analizate.

tenisdecamp.ro a fost lansat în anul 2007 şi s-a impus rapid că unul din cele mai cunoscute site-uri de tenis din România. Site-ul oferă zilnic cele mai noi ştiri din tenis, programul meciurilor şi rezultate live pentru partidele aflate în desfăşurare, clasamentul WTA şi ATP actualizat săptămânal, calendarul turneelor de tenis şi multe alte informaţii dedicate iubitorilor tenisului de câmp.

La începutul acestui an, site-ul tenisdecamp.ro a lansat o nouă platforma destinată jucătorilor amatori de tenis, ce le permite iubitorilor tenisului de câmp să se alăture unei comunităţi dinamice şi să-şi găsească mai uşor parteneri de joc. Înscrierea utilizatorilor este gratuită şi permite crearea unui profil propriu, postarea de poze, informaţii şi preferinţe personale legate de partenerul de joc dorit. După înscriere, utilizatorii pot comunica între ei prin intermediul unor mesaje directe şi îşi pot crea propriul cerc de prieteni. Platforma poate fi accesată la adresa www.tenisdecamp.ro/club/.

În același timp a fost lansată o nouă secțiune dedicată cluburilor de tenis și bazelor sportive ce dețin terenuri de tenis. Vizitatorii site-ului tenisdecamp.ro pot găsi informații actualizate legate de facilitățile bazelor sportive, tarifele și informațiile de contact pentru rezervarea terenurilor de tenis, precum și o hartă interactivă cu locațiile celor mai importante cluburi de tenis din România.

Profilul vizitatorilor site-ului este format din persoane cu studii superioare, din mediul urban, majoritatea traficului venind din oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Iaşi. Publicul masculin domină audienţă site-ului tenisdecamp.ro, 61% din vizitatori fiind bărbaţi şi 39% femei.

Iubitorii tenisului pot rămâne conectaţi la sportul preferat şi prin intermediul reţelelor sociale. tenisdecamp.ro va invită să urmăriţi pagină de Facebook şi Twitter. Pentru mai multe informaţii şi o experienţă completă, va invităm să vizitaţi site-ul tenisdecamp.ro.