Bucuresti

Jose Carreras - Christmas Gala Concert

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1399

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jose Carreras - Christmas Gala Concert - Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 20:00
Romexpo, Pavilion Central, Bucuresti
Petrece Craciunul in compania inegalabilului José Carreras!

Anul acesta José Carreras revine in Bucuresti pentru a petrece o seara magica alaturi de fanii sai. In seara de 15 decembrie celebrul tenor va transforma Pavilionul Central de la Romexpo in Casa lui Mos Craciun, oferind fiecarui roman cadouri muzicale unice precum: „White Christmas”, „O Holy Night”, „Let It Snow” si multe altele.
Dupa ce anul trecut Sala Palatului a fost neincapatoare pentru toti fanii care au dorit sa il asculte live pe José Carreras, anul acesta, la Romexpo in Pavilionul Central maestrul revine pentru a sustine o adevarata Gala de Craciun pentru toti romanii iubitori de traditie si muzica de calitate.

Cu modestie, eleganta si simplitate, José Carreras cucereste de fiecare data publicul de la primele acorduri, public care i-a ramas alaturi in cei peste 40 de ani de cariera.

José Carreras s-a nascut pe 5 decembrie 1946 in Barcelona, Spania, 28 de ani mai tarziu dupa interpretarea rolului Pinkerton din „Madama Butterfly” de la New York City Opera fiind ovationat si adulat atat de public cat si de catre critici.
Fiecare seara petrecuta in compania lui José Carreras este unica si speciala, dar concertele sale de Craciun aduc lumina, bucurie si incantare celor ce au norocul sa asculte live celebrele melodii: „White Christmas”, „O Holy Night” sau „Let It Snow” interpretate in maniera unica a inegalabilului José Carreras.

Pret bilet:
Vip: 650 lei
Categoria 1: 500 lei
Categoria 2: 400 lei
Categoria 3: 300 lei
Categoria 4: 250 lei
Categoria 5: 200 lei
Categoria 6: 150 lei

Sursa informatii: www.bilete.ro