Bucuresti

Tensiunea arteriala si tensiometrele

Tensiunea arteriala si tensiometrele

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
398

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ultima vreme am inceput sa cred, ca am probleme cu tensiunea arteriala, si chiar sa sufar de hipertensiunea arteriala, motiv pentru care am inceput sa ma interesez mai mult despre tensiometre, avand diferite crize, si ameteli.
Tensiunea arteriala si tensiometrele, nu trebuie ignorate. Noi toti datoram tensiometrelor cel mai de pret lucru – sanatatea.
De ce este atat de importanta hipertensiunea? In primul rand si cel mai important lucru este sa stiti ca hipertensiunea va poate ucide. Este denumita si „Asasinul silentios“, deoarece cel mai adesea nu are simptome. Puteti chiar sa nu stiti in ce fel poate hipertonia sa va deterioreze organele si arterele. Descoperirea hipertensiunii este o surpriza totala pentru cei mai mutli. Adesea, hipertonia este descoperita destul de tarziu, dupa ce organismul, ani de-a rândul, a fost chinuit de hipertensiune si au survenit complicatii.
Importanta pe care o are Hipertensiunea arteriala. Hipertensiunea necontrolata produce complicatii, precum: probleme cu inima si arterele – inclusiv infarct; atac cerebral; afecţiuni renale; probleme de vedere; afectiuni ale arterelor periferice; disfunctii sexuale.
Statisticile realizate în sua confirma gravitatea problemei: 77% dintre persoanele cu un prim atac cerebral sufera de hipertensiune; 70% dintre persoanele cu un prim infarct sufera de hipertensiune.
Riscul producerii unor asemenea complicatii creste dramatic, in cazul in care hipertensiunea intra in combinatie cu urmatorii factori: varsta inaintata; istoricul medical (existenta afectiunilor in familie); alimentatie nesanatoasa; obezitate; fumat; valori mari de colesterol; diabet; imobilizare.
Ei bine acesta motivul pentru care un tensiometru Sendo, nu trebuie sa lipseasca nimaniu. Masurarea tensiunii arteriale cu tensiometrul Sendo еste mai mult decat simpla. Va asezati, fixati manseta si apasati butonul. Asteptati 30 de secunde si indicatorii pentru tensiunea arteriala apar pe ecranul Sendo. Asta este tot! Nu sunt necesare abilitati speciale.
Tensiometrele Sendо sunt create de ingineri japonezi cu o experienta de peste 30 de ani in productia de tensiometre digitale. Fiecare detaliu al tensiometrelor digitale Sendо este
supus testarii – de la manseta, procesoare si compresoare pana la ambalaj. Fiecare model Sendо este supus la 200 de teste diferite, inainte de a ajunge la utilizatori.
Sendo – isi va face datoria ani in sir, 5 ani garantie completa – pentru prima oara.

Avantajele utilizarii unui aparat pentru tensiunii arteriale Sendo sunt: Tehnologia testata clinic de mare exactitate; 5 ani garantie completa; Masurarea tensiunii si informarea in cazul existentei aritmiei cardiace; Usor de utilizat – aparatul este dotat cu un singur buton; Un sistem protect menit sa protejeze arterele sangvine.