Bucuresti

Terapie prin homeopatie si medicina naturista

Terapie prin homeopatie si medicina naturista

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Cabinet Doctor Irina Firuti
Vizualizari
694

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Medicina naturista, dezvoltata in zilele noastre sub denumirea de homeopatie, este cunoscuta omenirii din cele mai vechi timpuri. Farmacia naturii a oferit tot timpul solutii eficiente de a combate afectiuni diverse. Fondata ca ramura separata a medicinei, ca o alternativa la remediile alopate, homeopatia castiga tot mai mult teren in zilele noastre ca si metoda de tratament.
Actiunea remediilor terapeutice ale acestei forme de medicina naturista vizeaza stimularea mecanismelor interne de aparare si reglare ale organismului. Astfel, pe cale naturala, cu ajutorul remediilor naturiste, se imbunatateste capacitatea corpului de a lupta cu afectiuni din cele mai diverse, la un grad de toxicitate extrem de redus si fara efecte secundare.
Privita ca o alternativa la medicina alopata, homeopatia prezinta numeroase avantaje ca si metoda terapeutica. Principalul avantaj este faptul ca poate fi aplicata la toate categoriile de varsta. Nu exista restrictii in aceasta privinta la remediile homeopate – pot beneficia de ele copii, adulti, varstnici si chiar si femeile insarcinate. Folosind ca materie prima substante 100% naturale, riscul aparitiei efectelor adverse este minimizat. Siguranta si eficienta remediilor homeopate este data astfel de lipsa efectelor secundare negative.
Privind fiecare organism in ansamblul sau, ca un tot unitar ce trebuie sa functioneze optim, homeopatia propune tratamentul prin stimularea capacitatii de autovindecare. Spre deosebire de medicina alopata, care de cele mai multe ori trateaza doar simptomele si vizeaza inlaturarea lor, homeopatia priveste individul ca un tot unitar a carui functionare a fost perturbata de factori externi sau interni de naturi diferite. Remediile homeopate se activeaza astfel si vizeaza aducerea la echilibrul dorit a tuturor functiilor organismului.
Concentratiile ridicate de substante prescrise ca metoda de tratament in medicina alopata pot avea efecte secundare negative. Solutiile diluate si substantele in concentratii mici prezente in remediile homeopate recomanda astfel inca o data utilizarea lor. Riscul de aparitie al efectelor secundare este considerabil redus, atat de faptul ca sunt folosite substante naturale cat si de concentratiile infime ce vizeaza ajutorul si stimularea capacitatii inerente de vindecare a fiecarui organism.
La fel ca si alte tipuri de terapii, medicina naturista si homeopatia pot sa trateze afectiuni din cele mai diverse ce pot sa apara la om. Desi existau dubii initial cu privire la tratamentele naturiste, studiile si cercetarile stiintifice au dovedit eficienta remediilor homeopate in contracararea efectelor afectiunilor diverse.
Trateaza prin stimularea autovindecarii, nu are efecte secundare, poate fi aplicata la orice categorie de varsta si este 100% un remediu natural – aceste avantaje considerabile recomanda homeopatia ca o alternativa la medicina traditionala. Poate fi asociata chiar cu prescriptiile medicale alopate: tratamentele naturiste nu interfereaza cu actiunea altor medicatii si ajuta prin cresterea puterii vindecatoare existente in fiecare organism. Desigur, poate fi mentionat ca un avantaj si costul redus al remediilor homeopate – in timp ce tratamentele medicamentoase prescrise de medicina alopata pot fi destul de costisitoare, remediile naturiste homeopate sunt prietenoase cu bugetul, oferind o sansa la vindecare si la o stare generala de bine.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354