Bucuresti

Agentia de turism Tez Tour

Agentia de turism Tez Tour Bucuresti

Detalii agentie de turism

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Herastrau, nr. 1, et. 3, ap. 8
Telefon
0212300023
Fax
0212300032
Web
www.teztour.ro
Categorie
Agentii de turism
Modificat
acum 6 ani si 10 ore
Vizualizari
5693

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie de turism

Tez Tour Bucuresti - Agentie de turism

Tour operatorul Tez Tour este una dintre cele mai mari companii in domeniul vacantelor si calatoriilor, lider pe segmentul de outgoing pentru Rusia, tarile CSI si Europa de Est si Centrala.
Tour operatorul Tez Tour a fost infiintat in 1994 si in total detine mai mult de 20 de companii care au activitate de outgoing (trimitere turisti) sau incoming (primire turisti). In toate tarile din si in care opereaza Tez detine propriile birouri.
O parte dintre acestea sunt deschise in destinatiile unde se ofera servicii la sol (Andorra, Austria, Brazilia, Bulgaria, Grecia, Republica Dominicana, Egipt, Spania, Italia, China, Cuba, Maldive, Mexic, EAU, Thailanda, Turcia, Sri Lanka) si structura lor este relativ similara: departamentele de rezervari se ocupa de confirmarile cazarilor, departamentele operationale cu transferurile si excursiile optionale iar departamentele de relatii cu clientii se preocupa de confortul si calitatea serviciilor oferite turistilor.
Birourile de outgoing (Rusia, Bulgaria, Romania – deschis in 2007, Ucraina, Letonia, Lituania, Belarus, Estonia, Moldova, Kazakhstan si Georgia) sunt responsabile pentru organizarea pachetelor de servicii turistice si punerea lor in vanzare prin intermediul agentiilor de turism partenere.