Bucuresti

The Power Table

The Power Table - Cum arata rezultatele pe trimestrul II 2020 și cum investim

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
107

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 1 septembrie 202018:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Este momentul adevarului, cand vom afla cum se reflecta in mod real criza sanitara si economica in raportarile financiare ale companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. Pe data de 1 septembrie 2020 ne intalnim pentru a 3-a editie din acest an The Power Table. Din motive de siguranta sanitara, evenimentul va avea loc in mediul online.

In cadrul evenimentului, vom analiza “la rece” rezultatele financiare publicate pentru Trimestrul II de catre companiile listate la BVB. Acest sezon deraportari are o importanta aparte. Vorbim despre trimestrul in care afacerile companiilor au suferit cel mai mult din cauza “lockdown-ului” generat de criza sanitara. Asadar, in luna septembrie vom putea face primele calcule de investitii bazate pe cifrele reale raportate de emitenti si primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2020!

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, SSIF Goldring S.A., Dendrio (pentru partea de logistica), Financial Intelligence si Finzoom (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor. Nu uitati, inscrierile au inceput deja, iar locurile sunt limitate!

Care este tema evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele pe Trimestrul II 2020 și cum investim"

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pe Trimestul II si care sunt indicatorii importanti din raportari;
  • cum arata situatia reala si cat de mari sunt problemele generate de actuala criza, la nivelul fiecare companii, dar si a diferitelor sectoare de activitate;
  • cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2020.
Programul evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele pe Trimestrul II 2020 și cum investim":

18:00 - 18:00 - Accesul participantilor la evenimentul online
18:05 - 18:15
- Cuvant de deschidere - Reprezentant BVB
18:15 - 18:30 - Prezentarea speaker SSIF Goldring S.A.
18:30 –
20:00 - Prezentarea rezulultatelor financiare pe Trimestul II 2020
20:00
– 20:30 - Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care doresc sa investeasca pe Piata de Capital.