Bucuresti

The Stones tribut The Rolling Stones

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
259

Voteaza & Distribuie

Descriere

The Stones” aduc hiturile lansate de Mick Jagger pe 20 octombrie la Hard Rock Cafe!

The Stones, primul si cel mai autentic tribut The Rolling Stones originar din Marea Britanie, concerteaza in premiera la Hard Rock Cafe pe 20 octombrie. De la ‘Satisfaction’ si ‘Jumping Jack Flash’, pana la ‘Ruby Tuesday’, ‘Start Me Up’ sau ‘Brown Sugar’ vei asculta cele mai indragite hituri lansate de zeii rock’n’roll-ului intr-un concert electrizant.
https://youtu.be/U5n4gCeiz0k
Din 2007 The Stones performeaza cu aplomb, pasiune, energie si verva si sunt considerati cea mai autentica trupa tribut Rolling Stones din Europa. Vocalul trupei il intruchipeaza pe Mick Jagger cu fidelitate recunoscuta in lumea intreaga, iar prestatia este intregita de instrumente vintage si costume spectaculoase.
in decursul unei cariere de 10 ani, The Stones au cucerit fanii The Rolling Stones din toata lumea si au cantat in fata a peste 30.000 de spectatori, in calitate de cap de afis la festivaluri de profil din Olanda, Belgia, Germania si Spania.
Pentru primul concert The Stones din Romania sunt in vanzare urmatoarele categoriii de bilete:
• Categoria VIP (include intalnire cu artistul, poza, poster semnat) – 120 lei
• Categoria I (loc la masain fata scenei) - 90 lei
• Categoria II (loc la masa, in sala) - 70 lei
• Categoria III (fara loc, in picioare) - 40 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la restaurantul Hard Rock Cafe.