Bucuresti

The Beauty and The Best

The Beauty and The BEST with Ana-Cristina Leonte & Ciprian Pop

Detalii

Telefon
0734474747
Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Apartine de
BackYard Garden & Pub
Vizualizari
598

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ana-Cristina Leonte & Ciprian Pop au cantat impreuna impreuna de-a lungul timpului atat in duo, cat si in trio alaturi de Sorin Romanescu sau Michael Acker. Jazzul este aroma cea mai pregnanta a muzicii interpretate, presarate cu note electronice atunci cand Ciprian foloseste looper-ul sau clasice, cand Ana-Cristina imbogateste soundul cu linii violonistice.

Ciprian Pop este unul dintre cei mai apreciati chitaristi în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion ș.a. Este masterand al secției de jazz condusa de pianistul Mircea Tiberian la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

Ana-Cristina Leonte este considerată la ora actuală una dintre cele mai bune voci feminine de jazz și printre cei mai promițări tineri artiști din România. Este absolventă a studiilor de licența și master din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (2008- 2014), urmând secţia de jazz condusă de pianistul și profesorul universitar Mircea Tiberian.

Alaturi de Albert Tajti, Michael Acker, Tavi Scurtu și Alex Munte, anul acesta a lansat primul album solo,“Secret Lover”, la casa de discuri Fiver House Records, primit cu mult interes și cu reacţii pozitive din partea publicului și mai ales a criticilor și muzicienilor din domeniu. Tot impreuna cu cei mai sus numiti, a primit Premiul Best Jazz in cadrul Galei Premiilor Sunete.

Intrare 10 lei.

Informatii si rezervari telefonic.