Bucuresti

The Codex

The Codex

Detalii loc de joaca

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Traian, nr. 109
Telefon
0770863122, 0744355921
Web
http://www.thecodex.ro
Social links
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
810

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

The Codex Bucuresti

The Codex lansează în premieră în România cel mai electrizant şi provocator concept de joc, destinat amatorilor de suspans şi aventură. Challenge Room este un format nou şi atipic de joc în timp şi spaţiu real. Cel mai sugestiv ar fi să-ţi imaginezi un board game, cu personaje, cartonaşe şi resurse, în care primeşti o misiune clară şi trebuie să concurezi cu alţi jucători pentru a câştiga. Doar că aici nu ai zaruri, nu poţi trişa şi fiecare resursă este cât se poate de… reală.

Cum funcţionează: cooptezi încă 3 jucători (minim) sau încă 9 (maxim) şi vă împărţiţi în două echipe. Primiţi misiunea jocului, instrucţiunile şi banii de început. Apoi intraţi în două camere identice, unde vă aşteaptă aceleaşi probe. Însă felul în care le rezolvaţi, ordinea lor, riscurile pe care vi le asumaţi pe parcurs, precum şi modul în care alegeţi să cheltuiţi resursele financiare primite la început vor determina soarta echipei voastre.
Greşelile se plătesc scump şi le puteţi îndrepta doar acceptând probe suplimentare ce au loc în afara camerei, sub stricta supraveghere a Stăpânului.

Pentru aproape două ore te deconectezi complet de lumea din jur și te transpui în pielea unui personaj care are o misiune clară. Îți testăm rapiditatea, logica și spiritul de echipă, dar și modul în care iei decizii, cum te raportezi la resursele financiare, cât de departe ești dispus să mergi ca să câștigi, cât de fair play (sau viclean, dupa caz) poți să fii și ce alegi să faci ca să încurci echipa adversă.

Orar loc de joaca

Marti - Duminica: 10:30 - 23:00

Filtre loc de joaca

Facilitati: Loc de joaca, Supraveghetori
Program extra: Sambata, Duminica