Bucuresti

The Mission - Basement Jaxx, Moderat, Aeroplane

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Descriere

The Mission - Basement Jaxx, Moderat, Aeroplane
Sambata, 27 Iunie 2009, ora 22:00

Arenele Romane Bucuresti


BASEMENT JAXX - Castigatori de premii Grammy si Brit Awards pentru cel mai bun act sau cel mai bun album (vezi "Kish Kash") ani la rand, Basement Jaxx, un duo compus din Felix Buxton si Simon Ratclife, este un nume greu pe scena muzicii electronice.

MODERAT este mai mult decat muzica, este un proiect audiovizual servit de binecunoscuta casa de discuri BPitch Control si format din producatorii de origine germana APPARAT si MODESELEKTOR, condimentat cu visuals semnate de PFADFINDEREI.
Primul album va fi lansat in format CD, deluxe edition (CD & DVD) si vinyl la BPitch Control la finalul lunii aprilie si va fi precedat de un turneu mondial care include si The Mission.

AEROPLANE, un proiect muzical diferit, inovator si fresh format din doi tineri belgieni Stephen Fasano si Vito Deluca, se remarca printr-un sound nou, inovator. Beat-urile disco si sunetele de chitara psychedelice sunt elemente ce se regasesc in toate materialele celor doi belgieni, fie ca este vorba despre productiile proprii, remixurile pentru alti artisti sau mixurile lor.

Opening acts: TRG / TOM WILSON

Pret/ bilet:
40 RON in avans
60 RON la intrare in seara evenimentului

Bilete in curand pe Bilete.ro