Bucuresti

Toamna “se coc” primele clădiri de birouri din Timpuri Noi Square, București

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
675

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În această perioadă, se mută chiriașii în primele două clădiri de birouri din proiectul Timpuri Noi Square din București, de lângă stația de metrou cu același nume. Printre chiriași se numără companiile de IT&C dcs plus, Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact, compania de servicii financiare Kruk România și Impact Hub, un important furnizor de birouri în sistem coworking.

Birourile date în folosință la Timpuri Noi sunt, conform echipei de monitorizare a companiei imobiliare ESOP Consulting | CORFAC International, se ridică la standarde de clasă A, cu spații exterioare amenajate cu gazon și flori, într-un landscape după model occidental. În viitor, proiectul va avea și cel mai mare spațiu de food al unui centru de birouri, o piațetă în stil italian care va avea un restaurant, un bistro și o cantină, spații de retail și servicii.

Cele două clădiri de birouri Timpuri Noi Square din București, date în folosință, au cumulat spații de birouri cu o suprafață de peste 20.000 mp. Studenții de la Facultățile Dimitrie Cantemir și Titu Maiorescu, care se vor întoarce la cursuri începând cu luna octombrie, vor găsi aproape de sălile de curs și birouri unde își vor putea începe mici afaceri în zona de coworking sau vor putea să lucreze part-time la companiile IT&C din noile clădiri de birouri din zonă.

Tot în această toamnă, se demarează și lucrările de construcție pentru următoarea clădire de birouri din proiectul Timpuri Noi Square, a treia, care va avea o suprafață de circa 20.000 mp și care este disponibilă la închiriere și prin intermediul ESOP Consulting.

„Multe clădiri de birouri se află în construcție, dar puține se dau în folosință până la sfârșitul acestui an. Pentru anii viitori ritmul de livrare va fi însă mai accelerat”, declară Alexandru Petrescu, manager ESOP Consulting.

În total, proiectul Timpuri Noi Square din București va avea o suprafață de birouri de 100.000 mp, plus o zonă rezidențială.

O altă noutate, pe piața birourilor din București, este faptul că proiectul de birouri de clasă A Orhideea Towers, aflat în construcție lângă Carrefour Orhideea, în cel mai nou pol de business, are din această lună un grad de coupare de 100%, fiind pre-închiriat complet, chiar dacă lucrările de construcție vor mai dura până anul viitor. Interesul în creștere pentru această zonă și facilitățile promise de către dezvoltator au atras atenția unor companii mari, precum Misys și Bitdefender.