Bucuresti

Toamna se intorc personajele

TOAMNA SE INTORC PERSONAJELE – atelier GRATUIT de teatru in engleza

Detalii eveniment

Telefon
0720251642
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 4 zile
Apartine de
Books Express
Vizualizari
884

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 septembrie 201411:00-14:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Theatre Acting Club organizeaza in data de 27 septembrie cel de-al doilea atelier gratuit de teatru in engleza de anul acesta. Atelierul va avea loc la libraria de carte straina Books Express, Str. Gradistea Florestilor, Nr. 17 – Bucuresti. Odata cu inceperea noului an scolar, copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani sunt invitati sa cunoasca o noua modalitate de invatare a limbii engleze, interactiva, distractiva si educativa.

„Cursurile de teatru in engleza vin in sprijinul invatarii limbii engleze si aduc cu sine numeroase beneficii in dezvoltarea personala a copiilor, oferindu-le o experienta de invatare motivanta si adaptata varstei si personalitatii lor. Cele mai vizibile beneficii pe care noi le identificam inca din primele ore de curs sunt imbogatirea vocabularului si a unor structuri gramaticale prin practica limbii engleze in activitati de comunicare sustinute intr-un context real. Pe parcurs, se observa o crestere graduala a nivelului de incredere in sine a copiilor, spontaneitate, reducerea inhibitiilor si legarea de noi prietenii.” afirma Marius Smintina trainerul de teatru si fostul actor al Teatrului „Fani Tardini” – Galati.

Activitatile din 27 septembrie se vor desfasura in functie de varsta participantilor, astfel:
·11:00 – 12:00 – Grupa 4-6 ani
·12:00 – 13:00 – Grupa 7-10 ani
·13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani.

In cadrul atelierului demonstrativ, copiii se vor distra cu jocuri de concentrare, memorare, motivare, vor face exercitii de dictie si pronuntie in limba engleza, vor improviza si vor regiza povesti si multe alte activitati interesante.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere