Bucuresti

Tom Waits in Green L.P.

Tom Waits in Green L.P.

Detalii

Web
www.greenhours.ro
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
662

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tom Waits în The Green L.P.
Episodul 3 al serialului teatral site-specific Green Hours!
Luni, 14 octombrie, de la ora 20, Tom Waits este așteptat să concerteze în The Green L.P., al treilea episod al serialului teatral site-specific serial Green Hours!, care îi mai include în distribuție pe actorii români Emilia Dobrin, Nicoleta Lefter, Katia Pascariu, Rodica Lazăr, Theo Herghelegiu, Andreea Duță, Laurențiu Bănescu, Rolando Matsangos, Alexandru Potocean, Conrad Mericoffer și Răzvan Alexe (aka KREM). Locurile sunt limitate, așa că este indicat ca rezervările să se facă cât mai curând posibil!

Serialul teatral site-specific Green Hours!, inițiat de regizorul Andreea Valean și dramaturgul Peca Stefan cuprinde trei episoade inspirate de - și create special pentru - spațiul-emblemă al teatrului și al muzicii independente din București din Calea Victoriei 120, reunind o serie impresionantă de actori, muzicieni și alți artiști apropiați „zonei GREEN” într-un act artistic singular in peisajul independent, atât ca proporții cât și ca modalitate de desfășurare.

Ultimul episod al trilogiei, The Green L.P. de Peca Ștefan urmărește pierderea lui Stelian Gheorghiu, impresarul lui Tom Waits în România, în timpul și spațiul subiectiv al Greenului, de la perioada lui Nicu Ceaușescu până în viitorul apropiat al anului 2015. Episodul va conține câteva surprize, pe care publicul le va afla doar venind la spectacol. Dan Perjovschi semnează desenele, Cinty Ionescu video designul, iar KREM versurile adiționale. La următoarele reprezentații – alternativ cu Rolando Matsangos, respectiv Andreea Duță – vor juca Virgil Aioanei și Letiția Vlădescu.

Regizorul proiectului este Andreea Vălean, iar coregrafia este semnată de Andreea Duță. Dramaturgul invitat al proiectului este Maria Manolescu.

Prețul unui bilet/episod este 30 de lei. Un număr limitat de bilete de 20 lei sunt disponibile pentru studenți (cu prezentarea legitimației). Nu se fumează în timpul reprezentațiilor!

Rezervarile se fac la: teatru@greenhours.ro; 0788 452 485 (L-V: 11-18)
https://www.facebook.com/pages/Teatrul-LUNI-de-la-Green-Hours/206514772712144 https://www.facebook.com/green.hours
dramAcumşi
Teatrul LUNI de la Green Hoursprezintă:

GREEN HOURS!
un show teatral site-specific serial

regia: Andreea Vălean
dramaturgul proiectului: Peca Ștefan

dramaturg invitat: Maria Manolescucoregrafia: Andreea Duță
video și documentare video: Cinty Ionescu

muzicieni invitați: Mandela Gajol, Mihai Iordache, Jak Neumanndesene de Dan Perjovschi

producția: dramAcum și Teatrul LUNI de la Green Hours - cu sprijinul GDS (2013)

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24fun, Port.ro, LiterNet, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Cooperativa Urbană, Scena.ro

Episodul 3:
The Green L.P.de Peca Ștefan

cu:
Virgil AIOANEI/ Rolando MATSANGOS
Răzvan ALEXE
Laurențiu BĂNESCU
Emilia DOBRIN
Andreea DUȚĂ/ Letiția VLĂDESCU
Theo HERGHELEGIU
Rodica LAZĂR
Nicoleta LEFTER
Conrad MERICOFFER
Katia PASCARIU
Alexandru POTOCEAN

Muzicieni invitați ai episodului 3:
KREM
Tom WAITS

Versuri adiționale: Răzvan ALEXE
Video: Cinty IONESCU

Desene de Dan PERJOVSCHI

Tom Waits a fost adus în România de impresarul Stelian Gheorghiu. În sfârșit, așa cum își dorea de ani de zile Voicu Rădescu, Tom va cânta de propria lui zi de naștere - 7 decembrie - în Calea Victoriei 120. Stelian are însă o problemă: a rămas închis în Green Hours și orice încercare de a ieși ca să-l aducă pe Tom de la hotel rezultă într-o pierdere în timp, în diferite epoci ale clubului, de la perioada Nicu Ceaușescu și până la preluarea barului de dubiosul dar sufletistul manelist Sifon. Îl vom vedea pe Tom Waits cântând în seara asta? Stelian Gheorgiu va mai ieși vreodată din Green?

Textele au fost scrise de dramaturgi special pentru acest proiect și pentru spațiul de la Green Hours din Calea Victoriei 120