Bucuresti

Tombola Aniversara de Pasti in Baneasa Shopping City

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
1184

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 aprilie 2012 - Duminica 22 aprilie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

In Baneasa Shopping City, Super Tombola Aniversara


Tombola Aniversara este organizata pentru a marca 4 ani de la deschiderea centrului comercial, Baneasa Shopping City.Numeroase premii instant sunt puse in joc: electrocasnice oferite de Domo Enjoy si Electrolux, cosmetice de la Yves Rocher, Sephora, Bourjois si Bruno Banani, vouchere cadou oferite de Aldo, Ecco, Steilmann, La Femme, Debenhams, Sport Couture, Otter, Balizza, Corso Como, Lee Cooper, Orange, Trattoria Buongiorno si produse oferite de Diesel si Cielo Venezia 1270.


Fiecare participare sporeste sansele de castig, tot ceea ce trebuie facut este sa cumparati din magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria si sa va prezentati cu bonurile fiscale la unul dintre cele doua birouri de informatii.


Participantii castiga un premiu instant pana pe 22 aprilie, iar cel mai norocos va castiga premiul cel mare oferit prin tragere la sorti la finalul campanie:o excursie de 7 zile in Thailanda ofertita de TUI Travel Center prin Eurolines.


Pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro si la birourile de informatii din centrul comercial puteti afla mai multe detalii.