Bucuresti

Tony Baboon in deschiderea concertului Selah Sue la Bucuresti

Tony Baboon in deschiderea concertului Selah Sue la Bucuresti

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
222

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tony Baboon în deschiderea concertului Selah Sue la București

Tony Baboon, trupă nouă din România ce combină reggae-ul cu muzica soul si rap, va deschide seara concertului pe care Selah Sue îl va susține în București. Concert organizat de Events și recomandat de UTV și GoldFM.

Tony Baboon este proiectul solo pe care Adrian Cârciova l-a lansat în 2013. Acesta s-a bucurat de la început de popularitate în rândul fanilor muzicii reggae, soul, rap. Primul single, „Copacao”, s-a auzit pentru prima oară la Radio Guerrilla. „Copacao” reprezintă unmix de world music si trip-hop acustic cu diverse influențe occidentale. Videoclipul piesei a fost regizat de Adrian Cârciova, la bază grafician, și prezintă povestea unui copac imaginar care crește fără încetare. Cu acesta a participat în secțiunea Music video and Advertising 2013a festivalului de film de animație Anim’est șila a 31-a ediția aChicago International Children’s Film Festivaldin anul 2014.

Până în acest moment Tony Baboon are șase single-uri lansate care au putut fi ascultate atât la radiouri din România (Radio Guerrilla, Activ EFEM, București FM, Radio România Cultural, Eclectic sau Radio Republika Verde), cât și la radiouri din Statele Unite ale Americii, Germania sau Mexic. Principalul subiect abordat în muzica luiTonyeste natura, ca unică entitate supremă reală la care avem acces. Ceea ceTonyîși propune să realizeze prin muzica sa este un întregPerformance Act, pe care l-a numitTropical Jazz.

Până în preziua evenimentului biletele costă 120 lei sau 150 lei în Golden Ring. La intrare biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring.Se pot cumpăra online pewww.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă,nr. 15.