Bucuresti

Top 5 motive pentru care in fiecare sala de sedinte ar trebui sa existe o tabla magnetica

Top 5 motive pentru care in fiecare sala de sedinte ar trebui sa existe o tabla magnetica

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 10 luni si 10 ore
Vizualizari
443

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Numarul corporatiilor care descopera in Romania o piata de desfacere creste de la an la an. Tinerii sunt dornici sa lucreze intr-un mediu international, acolo unde pot interactiona virtual cu oameni de pe intreg Globul. Ceea ce este foarte interesant la astfel de companii este ca pun un accent deosebit pe tot ce inseamna pregatirea angajatilor.

De exemplu, pentru cei noi veniti se organizeaza training-uri in cadrul carora acestia au posibilitatea de a invata practicile companiei, dar si procedurile pe care vor trebui sa le urmeze pe termen lung. Pentru ca predarea sa fie cat mai simpla, recomandat este ca in toate salile de sedinte sa existe cate o tabla magnetica. Este deja dovedit faptul ca invatarea este mult mai simpla cu ajutorul unei parti vizuale.

Trainerii pot explica mult mai usor atunci cand ofera imagini vizuale


Indiferent daca este vorba despre schite, legaturi intre departamente sau pur si simplu tranzactii pentru sistemele ERP, cei care folosesc table magnetice pot desena si scrie aici tot ce isi doresc pentru a oferi cursantilor posibilitatea de a invata mai repede si mai usor.

Punctele cheie ale training-urilor pot fi scrise pe o tabla magnetica

Un alt motiv pentru care este ideal ca in fiecare sala sa existe cate o tabla magnetica este acela ca pe acest obiect pot fi notate inainte de training punctele cheie pe care trainerii vor sa le atinga. Avand deja o schita bine conturata cu lucrurile pe care vor sa le explice, specialistii din cadrul multinationalelor isi vor putea realiza discursuri coerente, simplu de urmarit de catre oricine.

Tablele sunt simplu de intretinut

Datorita modului in care au fost conceput, tablelele magnetice sunt foarte simplu de intretinut. Pentru a scrie sau pentru a desena pe ele, utilizatorii trebuie sa foloseasca markere temporare, iar la sfarsitul zilei nu trebuie decat sa le curete cu ajutorul unei solutii speciale si a buretelui.

Nu ocupa mult spatiu

Intrucat sunt fixate cu ajutorul unor picioare de sustinere si sunt inalte, doar nu si voluminoase, tablele nu ocupa foarte mult spatiu. Asta inseamna ca pot fi depozitate extrem de usor, fiind practice in salile de sedinte.

Tablele pot fi folosite si in sedintele de management

O alta modalitate in care pot fi folosite tablele magnetice este in timpul sedintelor de management. Chiar si cei din conducerea firmelor au nevoie de astfel de obiecte pentru a-si face prezentarile mai interesante si mai simplu de urmarit.

De exemplu, poate ca trebuie sa prezinte statistici referitoare la munca depusa intr-un trimestru sau vor sa exprime o noua idee care poate fi implementata in cadrul companiei. Atunci cand publicul este unul numeros, tablele sunt excelente, pentru ca toata lumea poate vedea ce este scris pe ele.

Avand in vedere ca majoritatea multinationalelor dispun de foarte mult spatiu de tip open space, recomandat este ca in salile de sedinte sa existe table magnetice, iar astfel sedintele si sesiunile de training vor fi intotdeuna mult mai eficiente!

Autor