Bucuresti

Top Dog - teatru & stand up comedy cu Daniel Hara si Andrei Seusan

Detalii spectacol

Telefon
0723196376
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1013

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 30 noiembrie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

"Top Dog" - teatru & stand up comedy cu Daniel Hara si Andrei Seusan

"Ești închis într-un ciclu nesfârșit al conformismului, o rutină mediocră care te macină, întreruptă numai de cele mai nașpa și insipide distracții, dintre care asta este în mod evident una.”

Acest show de stand up comedy este conceput dupa textul „Wake up and smell the coffee” scris de Eric Bogosian. Personajele acestui spectacol comunica direct cu spectatorii timp de șaptezeci și cinci de minute printr-o inlantuire de monoloage si ipostaze ale cetateanului modern.

Textul scris de Eric Bogosian este unul dur si este in subsidiar o critica virulenta la adresa omenirii, a obiceiurilor cliseistice de zi cu zi, mergand atat de departe incat sa desfinteze esenta umanitatii insasi. Toata aceasta parte serioasa este invelita intr-o comedie care atinge subiecte dintre cele mai sensibile, ceea ce face din acest text o forma de comedie neagra cu puternice accente de ironie.

Lipsa decorului permite plasarea actiunii in mai multe locatii plecand din sala de spectacol si ajungand intr-un aeroport, in cabinetul unui Guru sau la marginea unei sosele.

Textul propune o serie de personaje cotidiene, usor recognoscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz ce isi exprima problemele si gandurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale, etc..

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta