Bucuresti

Total Advice Consulting

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Litoralului, nr. 20
Telefon
0752441260
Web
www.total-contabilitate.ro
Social links
Categorie
Societati de contabilitate
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
843

Voteaza & Distribuie

Descriere

Total Advice Consulting Bucuresti

Cine suntem?
Noi suntem Total Advice Consulting si ne-am infiintat in 2013 din considerentul oferirii de servicii complete externalizate companiilor in ceea ce priveste contabilitatea si resursele umane.
De ce externalizare?

Externalizarea anumitor servicii din cadrul companiei conduc la o reducere a costurilor și controlul efectiv al acestora, o economie considerabila care duce la un capital disponibil necesar pentru investirea acestuia in dezvoltarea altor departamente din cadrul companiei si a unui timp suplimentar care poate fi investit in atingerea performantei. Diferenta dintre serviciile interne si externalizate este faptul ca externalizarea acopera intregul spectru al serviciilor si ofera solutii specializate profesionale, pe cand departamentul intern este limitat la o persoana si un singur domeniu, maxim doua, si la nivelul de pregatire al acestuia. Impreuna cu echipa noastra de profesionalisti venim pentru a intampina nevoile companiei dumneavostra si de a asigura o buna functionare, inclusiv atingerea cotelor de performante stabilite. Optand pentru serviciile noastre dorim sa va asiguram faptul ca noi, Total Advice Consulting, ne asumam responsabilitatea privind calitatea acestora.

Care sunt serviciile? Contabilitate-Resurse umane-Consultanta

Misiunea noastra este de a oferi servicii externalizate clientilor nostrii impreuna cu profesionalism, integritate, transparenta si disponibilitate. Oferim astfel partenerilor nostri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective si depasirea standardelor, ducand astfel la o dezvoltare durabila si solida a mediului de afaceri.
Cui sunt adresate serviciilor noastre? Serviciile noastre se adresează companiilor aflate in Bucuresti si judetul Ilfov.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00