Bucuresti

Total Heat

Total Heat

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Witing, nr. 5 (Business Centre)
Telefon
0730725555
Web
www.totalheat.ro
Social links
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
143

Voteaza & Distribuie

Descriere

Total Heat Bucuresti - sisteme de incalzire prin pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este una dintre cele mai ingenioase si mai inovatoare metode de incalzire a locuintei. Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta solutie foarte eficienta care asigura un confort termic sporit si mentine o atmosfera confortabila in orice incapere. Numeroasele avantaje fac din sistemele de incalzire prin pardoseala o alegere excelenta pentru orice locuinta sau birou. Rapiditatea si eficienta sunt principalele caracteristici care recomanda aceasta investitie.

Sistemul de incalzire prin pardoseala consta intr-o retea de conducte cu apa calda sau un covor de rezistente care sunt montate pe sapa, sub pardoseala. Sistemul asigura distribuirea rapida si uniforma a caldurii si ofera eficienta maxima in incalzirea incaperilor. Mai mult, aceste sisteme presupun un consum redus de energie si faciliteaza economisirea unor sume importante pe termen indelungat. Un alt avantaj foarte important este reprezentat de faptul ca aceasta instalatie este invizibila si ofera libertate totala de alegere a designului unei incaperi. Disparitia caloriferelor ofera totodata un plus de spatiu.

Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt o modalitate care aduce avantaje si in ceea ce priveste igiena, oferind o protectie sporita contra bacteriilor, prin reducerea riscului de aparitie a mucegaiului. Aceste suprafete sunt usor de intretinut si de curatat si reduc cu pana la 80% prezenta impuritatilor in locuinta dumneavoastra. Confortul este resimtit foarte bine, deoarece caldura este propagata pe o suprafata foarte extinsa.

Total Heat va pune la dispozitie cele mai bune sisteme de incalzire prin pardoseala care ofera performante ridicate. Mai mult, echipa de profesionisti va ofera un montaj profesional, la orice model de incalzire Total Heat achizitionat. Raportul calitate-pret oferit de aceasta echipa de oameni motivati si responsabili este foarte avantajos. Calitatea serviciilor este ridicata, iar Total Heat ofera garantie pentru orice produs cumparat. Seriozitatea, profesionalismul, serviciile si disponibilitatea celor de la Total Heat ii recomanda pentru o lucrare ireprosabila.

Cand vine vorba de incalzirea locuintei, metodele sunt de cele mai multe ori destul de costisitoare. Din fericire, cele mai noi tehnologii ofera solutii foarte avantajoase. Sistemele de incalzire prin pardoseala reprezinta o alternativa moderna de incalzire a unei incaperi care asigura un confort termic sporit si o estetica impecabila. Magazinul Total Heat pune la dispozitia tuturor doritorilor cele mai bune sisteme care asigura o temperatura ideala in locuinta. Aceasta metoda de incalzire este foarte avantajoasa pentru bugetul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a economisi sume importante in timp. Odata instalat, acest sistem nu necesita o intretinere deosebita si nu presupune costuri suplimentare de mentinere. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt superioare oricarei alte metode de incalzire si ofera rezultate foarte satisfacatoare.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Termice: Incalzire in pardoseala