Bucuresti

Traduceri turca romana

Traduceri turca romana

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1534

Voteaza & Distribuie

Descriere

De curand am inceput o afacere la malul marii, insa nu singur, ci cu un partener turc. Majoritatea turcilor de la mare, vorbesc limba romana, chiar foarte bine (aici ma refer la cei veniti din turcia, nu la cei ce locuiesc deja aici), insa din pacate cel cu care am incheiat acest parteneriat, nu vorbeste aproape nici o boaba de romana, dar sa zicem ca asta nu este o problema atat de mare, pe cat este ca eu nu stiu, nici macar trei cuvinte in limba turca. Asa ca am avut nevoie sa apelez la niste servicii de traducere turca romana, disponibila si traducere autorizata sau legalizata, avand in vedere, ca am avut de incheiat cateva contractate, deci am avut de lucrat cu foarte multe acte.
Nimic dificil la prima vedere, asta pana ne amintim ca este vorba de limba turca, nu limba engleza,franceza,italiana, sau alta limba arhicunoscuta. Prin urmare lista celor capabili de astfel de traduceri, traduceri autorizate si legalizate, se reduce drastic.
Timpul costa bani, si nimeni nu asteapta prea mult, deci a trebuit sa ma misc repede, pentru a nu pierde acest parteneriat, din care pot sa spun ca am numai de castigat, avand in vedere procentul de 50-50, si faptul ca eu am finantat doar 30% din afacere, completand cu faptul, ca am cunostinte vaste in ceea ce priveste piata de aici. Deci se punea punea problema, sa gasesc omul, sau oamenii potriviti pentru ceea ce aveam eu nevoie, intr-un timp cat mai scurt, oameni care sa lucreze rapid si curat, nefiind timp de greseli.
Am apelat la specliasti cu experienta in traduceri, pentru a rezolva problema. Este vorba de peste 300 de traducatori nativi si autorizati, acces la toti traducatorii autorizati de Ministerul Justitiei. In cel mai mult scurt timp, traducatorii de aici, si-au facut treaba fara cusur si fara erori, astfel nu am pierdut bani, timp, si mai mult decat atat, nu am pierdut nici oportunitatea de a deschide o afacere de succes pe litoralul romanesc.
Ma declar extrem multumit si satisfacut de serviciile de buna calitate, punctalitatea si tarifele de bun simt, ce sunt oferite de academia de traduceri.