Bucuresti

Trăiește viața în mod liniștit alături de cei dragi, în cadrul noului ansamblu rezidențial din Iași, Fusion Towers

Trăiește viața în mod liniștit alături de cei dragi, în cadrul noului ansamblu rezidențial din Iași, Fusion Towers

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
370

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noul ansamblu rezidențial de locuințe din Iași, Fusion Towers, reușește să prindă tot mai mult contur, tocmai pentru a fi gata în toamna acestui an. Proiectul este unul elegant, o adevărată capodoperă.

Dezvoltatorul vinde apartamente de 1, 2 sau 3 camere, începând cu prețul de 1170 euro/mp. Acest preț este valabil pentru cei care aleg să facă plăta integrală a locuinței, adică plătesc un avans de minim 50% iar restul sumei se achită în termen de 60 de zile.

Pentru cei care aleg varianta Rate la dezvoltator pot alege din următoarele opțiuni:

Perioada de finanțare de 10-15 ani
Condiții:

- Dobândă: marjă 4,5% + ROBOR la 12 luni
- Avans minim 30%
- Preţ/mp: 1550 euro cu TVA 5% inclus

Perioada de finanțare de 5-10 ani

Condiții:


- Dobândă: marjă 4,5% + ROBOR la 12 luni
- Avans minim 30%
- Preţ/mp: 1500 euro cu TVA 5% inclus

Perioada de finanțare de 3-5 ani

Condiții:

- Dobândă: marjă 4,5% + ROBOR la 12 luni
- Avans minim 30%
- Preţ/mp: 1450 euro cu TVA 5% inclus

Perioada de finanțare de 1-3 ani

Condiții:
- Dobândă: 0%
- Avans minim 30%
- Preţ/mp: 1370 euro cu TVA 5% inclus

Pentru cei care aleg varianta de plată prin intermediul unui credit bancar, plătesc 1270 euro/mp cu TVA 5% inclus și achită un avans minim de 10%. Oferta este valabilă atât pentru un credit ipotecar cât și pentru creditul Prima Casă.

Apartamentele sunt dispuse în cadrul a 10 etaje, fiind de vânzare în total 46 de apartamente. Aici, cei interesați își pot găsi pacea și liniștea și pot avea parte de un stil de viață mai diferit.

Calitatea construcției și design-ul sunt două dintre punctele tari ale complexului. Toate apartamentele sunt construite doar cu materiale premium.

Ansamblul rezidențial de apartamente noi Iași, Fusion Towers, este situat pe șoseaua Nicolina 120A, fiind un proiect ușor accesibil. Una dintre cele mai importante galerii comerciale se află la doar 5 minute distanță. Fusion Towers este aproape și de natură, în zonă existând un frumos loc de recreere unde proprietarii se pot bucura de liniște și de relaxare. Mijloace de transport, școli, supermarket-uri și instituții publice sunt în imediata apropiere a proiectului.

Complexul oferă facilități precum spațiu de joacă pentru copii și parcare subterană și exterioară.

Ansamblul rezidențial este proiectat atât de frumos încât oamenii vor fi uimiți atât de aspectul lui exterior, cât și de interioarele în care predomină arhitectura modernă care va fascina complet rezidenții. Fusion Towers oferă proprietarilor ușurința de a trăi viața în mod liniștit alături de cei dragi.

https://www.fusion-tower.ro/