Bucuresti

Trăiește primul love story românesc!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trăiește primul love story românesc!

Poveste de dragoste: sacrificiile actorilor
Raluca Aprodu s-a tuns cheală pentru rolul din Poveste de dragoste

Pentru Poveste de dragoste, atât Dragoș Bucur, cât și Raluca Aprodu au suferit schimbări radicale. În timp ce Dragoș Bucur poartă o perucă greu de găsit, pentru care producătorii au avut mult de muncă, Raluca Aprodu a trebuit să facă un sacrificiu și mai mare: a renunțat la părul lung și s-a tuns zero.
Personajul lui Dragoș Bucur, Sebastian, a fost inspirat de David Garrett: “Nu am ținut neapărat să îi fac o schimbare de look lui Dragoș, așa mi-am imaginat personajul . M-am inspirat după marele violonist David Garrett, care are plete și stilul mai rock, nu e un violonist clasic, cuminte, ursuz.”, povestește regizorul Cristina Iacob.
Cel mai complicat lucru a fost să reușim să găsim peruca lui Dragoș. În România nu există o astfel de perucă, am găsit cu greu o firmă în Italia. Este o perucă făcută manual, țesută pe o structură de mătase. A fost un pariu riscant. Personajul era pus sub semnul întrebării de existența acestei peruci”, declară Mișu Predescu, producătorul filmului.
Poveste de Dragoste - Making Of - Episodul 17 – Peruca
https://www.youtube.com/watch?v=TvrPpj08gF8
ATENȚIE: spoiler!!!
Pentru Raluca Aprodu lucrurile au fost și mai grele. Personajul ei, Aprilia, este tunsă de către fostul iubit, regizor, sub pretextul unui rol. Este vorba, de fapt, de o răzbunare.
Marea problemă a acestui film, dar și resursa lui emoțională, este felul în care a fost filmat și încadrat. Sunt foarte multe prim planuri, nu poți să vii cu o chelie artificială, nu a fost altă soluție”, spune Mișu Predescu despre cea mai emoționantă scenă a filmului. “Am filmat scena cu mai multe camere, pentru că nu puteam să o tundem decât o data. Scena a durat 12 minute neîntrerupre”, a adăugat acesta.
Alegerea nu a fost deloc dificilă, când am citit scenariul am înțeles, era justificat. Problema a fost după filmare, a fost greu să mă obișnuiesc cu mine cheală. Era ceva exterior mie, mi-au trebuit două luni să mă obișnuiesc cu asta. Eram altă femeie, mi-a schimbat energia”, povestește Raluca Aprodu.
Poveste de Dragoste - Making Of - Episodul 18 - Tunsul
https://www.youtube.com/watch?v=o8MhR7hx-0Y

Poveste de dragoste spune povestea lui Sebastian (Dragoș Bucur) și a Apriliei (Raluca Aprodu), un cuplu ce începe o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.
Trailerul filmului: https://youtu.be/JFJg9-03Y78
Săptămâna aceasta, Poveste de dragoste rulează în București: CineGrand Titan, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City MegaMall, Cinema City Sun Plaza, CinemaPRO, Cinema Muzeul Ţăranului, Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema; Braşov: Cinema One; Oradea: Cortina Digiplex; Cluj Napoca: Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic; Constanţa: Cinema City CityPark, Timişoara: Cinema City – Iulius Mall; Iaşi: Cinema Republica, Cinema Victoria; Craiova: Cinema Patria; Piteşti: Cinema Trivale, Cinema Sebastian Papaiani; Ploieşti: Cinema City (Ploieşti Shopping City); Râmnicu Vâlcea: Line Cinema; Brăila: Cinema City; Galaţi: Cinema 3D; Sibiu: Cinema Arta; Baia Mare: Cinema Dacia; Botoşani: Cinema Unirea; Piatra Neamţ: Cinema Dacia; Târgu Jiu: Cinema Sergiu Nicolaescu; Odobeşti: Casa de Cultură; Vulcan: Cinema Luceafărul; Reşiţa: Cinema Dacia; Oraviţa: Cinema 3D