Bucuresti

Training Fundamentals of Public Relations

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
881

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Achelis & Partner Public Relations va organiza la Bucuresti, modulul de training Fundamentals of Public Relations. Fundamentals of Public Relations ofera o trecere in revista a functiei de Relatii Publice: definirea strategiei de comunicare; integrarea acesteia in strategia de afaceri; stabilirea obiectivelor specifice cuantificabile, a grupurilor tinta si a mesajelor de transmis; masurarea eficientei activitatilor de PR si analiza critica a dificultatilor intampinate.

O sectiune speciala este dedicata tehnicilor de prezentare in fata camerei. Modulul se adreseaza practicienilor cu experienta in PR de pana la doi ani.

Trainer-ul este Thomas Achelis, presedintele agentiei Achelis & Partner Public Relations. Cu aproape 30 de ani de experienta in PR, Thomas desfasoara o activitate intensa la nivel international, fiind co-fondatorul Institutului pentru Calitate in Relatii Publice (IQPR), presedintele Academiei Europene de PR (EAPR) si membru al Institutului Britanic de Relatii Publice.

Cursul este intensiv si pune accent pe interactivitate, studiile de caz si situatiile concrete reprezentand elementele centrale ale prezentarilor. Seminarul este sustinut in limba engleza. Taxa de participare este de 350 € plus TVA si include toate cheltuielile aferente training-ului: materialele de curs, masa de pranz si pauzele de cafea.

Filtre curs

Tip curs: Cursuri de dezvoltare personala