Bucuresti

Trandafiri cu miros de liliac si mere feliate pentru Pablo Francisco!

Trandafiri cu miros de liliac si mere feliate pentru Pablo Francisco!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
461

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trandafiri cu miros de liliac si mere feliate pentru Pablo Francisco!

Desi calatoreste de cele mai multe ori insotit, celebrul comediant Pablo Francisco isi pastreaza spiritul ludic si in afara scenei alegand sa se amuze in culisele show-urilor sale cu echipa locala de productie. De altfel, lui Pablo ii place sa discute direct cu gazdele sale despre absolut toate pregatirile necesare show-ului ce va avea loc luni, 4 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare conversatie transformandu-se intr-un lung maraton de glume!
Extrem de relaxat si foarte sociabil, Pablo Francisco prefera sa discute personal cu reprezentantii Livehouse Comedy, organizatorii show-ului sau din Bucuresti. Fie ca discuta despre bancurile romanesti sau despre detalii serioase legate de spectacol, Pablo isi pastreaza simtul umorului, presarand in fiecare context cate o gluma. Artistul le-a spus asadar ca prefera sa aiba in culise platouri generoase cu mere, dar proaspat feliate, oua de ciocolata cu surprize... dar fara ciocolata, trandafiri cu miros de liliac, o masina de distilat apa si un bar de oxigen! Mai mult decat atat, artistul a insistat ca tot traseul pe care va trebui sa-l faca de la aeroport, pana la hotel si mai departe catre Sala Palatului, sa fie parcurs intr-o masina cu interior alb! Alb va trebui sa fie si interiorul cabinei sale din backstage-ul Salii Palatului, unde singurele pete de culoare vor fi date de doua carpete autentice, lucrate manual cu fir de aur.
Luni, 4 noiembrie, Pablo Francisco se va afla pentru prima data la Bucuresti, in cadrul turneului Live & Kickin’ Tour. Portile Salii Palatului se vor deschide la ora 19:00, programul serii urmand sa inceapa la ora 20:00 odata cu reprezentatia lui Teo, unul dintre cei mai cunoscuti performeri de stand-up comedy autohton. Pablo va urca pe scena imediat dupa, show-ul sau desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.
Accesul cu aparate foto in sala de spectacol va fi permis doar pentru cele neprofesionale, publicul fiind totodata rugat sa evite utilizarea blitz-urilor de-a lungul celor doua reprezentatii.
Ultimele bilete pentru spectacolul de luni mai pot fi achizitionate din magazinele Diverta, Magazinul Muzica si Libraria Mihai Eminescu, dar si de pe MyTicket.ro, cu ridicare in seara evenimentului, dupa ora 19:00, de la una dintre intrarile Salii Palatului. In limita disponibilitatii, acestea vor putea fi cumparate si in seara evenimentului, de la casa de bilete a Sala Palatului.