Bucuresti

Transport mobila

Transport mobila

Detalii anunt

Telefon
0743151350
Categorie
Anunturi transport marfa
Modificat
acum 4 saptamani si 9 ore
Vizualizari
678

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Firma de transport mobila NON-STOP, Leoni Transport, te ajuta sa te muti simplu, rapid si eficient!
Suntem una dintre cele mai mari firme de transport mobila din Bucuresti si oferim o gama diversificata de servicii: mutari firme si locuinte, mutari echipamente IT, mutari obiecte grele. Avem o echipa profesionista specializata in astfel de servicii. Avem specialisti in consultanta, soferi cu experienta in trafic si care cunosc foarte bine traseele si personal de incarcare/descarcare obiecte de mobilier, atent selectionat si orientat catre nevoile dumneavoastra.
Firma de transport mobila, Leoni Transport este axata pe necesitatile dumneavoastra, datorita experientei dobandite de-a lungul anilor, dar mai ales, datorita feed-back-urilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de serviciile noastre de transport mobila. Prezentam servicii in toata tara si functionam non-stop, tocmai de aceea puteti apela oricand doriti la noi, de aceea va sfatuim sa nu va hazardati atunci cand va mutati, indiferent de timpul de mutare pe care doriti sa o faceti.
Optim este sa apelati la profesionisti si specialisti in domeniu, pentru a evita situatiile neplacute ce pot surveni in cazul mutarii dumneavoastre. Un transport bine-realizat presupune siguranta obiectelor dumneavoastra care ajung la noua destinatie, eficienta, profesionalism si calitate. Intrunind aceste patru calitati, suntem sigur ca va vom oferi serviciile dorite si pe care le cautati! E necesar sa apelati la profesionisti!