Bucuresti

Travelina, cel mai bun loc de oferte turistice si ponturi de calatorii

Detalii

Web
https://www.travelina.ro/category/oferte-turist...
Social links
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1238

Voteaza & Distribuie

Prezentare

TRAVELINA (www.travelina.ro) isi doreste si iti doreste sa poti calatori mult, cu placere si in siguranta. Amintirile de calatorie sunt singurele lucruri pe care le putem avea cu noi tot timpul si a caror frumusete ramane nestearsa. Calatoriile ne pot darui cunoastere, emotii si sentimentul de plenitudine, indiferent de varsta. A calatori inseamna a trai ceva si din viata altor oameni si locuri, inseamna a respira si aerul altor pamanturi, inseamna libertatea de a te misca intr-un alt ritm, cel al emotiilor pline de noutate.

TRAVELINA este un proiect ambitios si prietenos, care iti permite sa te informezi si sa decizi asupra unor oferte excelente de turism, facand apoi rezervarile tu insuti, urmand indicatiile din textele de prezentare. Aceasta modalitate se numeste ”do it yourself” sau pe scurt DIY. Noi iti recomandam destinatiile, perioadele si rutele de zbor, iar tu iti rezervi ce doresti, doar cu un simplu click pe imaginea respectiva. Esti stapanul timpului si al dorintelor tale.

Te rugam sa observi ca TRAVELINA nu este o agentie de turism, ci un site dedicat turistului indraznet care poate decide uneori si spontan asupra unei destinatii de calatorie, mai ales in anumite perioade de timp pre-stabilite. Venim in intampinarea dorintelor tale prin postarea celor mai bune preturi la cazare si la rutele de zbor, adevarate oferte turistice de exceptie. Noi le-am selectat cu grija si apoi le-am postat pe TRAVELINA. Facem acest lucru tocmai a-ti oferi posibilitatea de a compara, a alege si a decide.

Sentimentul ca ai facut alegerea completa, rapid, la indemana si fara costuri ascunse este cel mai placut lucru. La fel si faptul ca nu mai esti un simplu client care trebuie sa accepte limitarile rigide ale unor sejururi, cu rezervari facute cu mult timp in avans, ci pur si simplu ”DIY” si gata, iti planifici singur vacanta, cand vrei si unde vrei. Totul este numai o chestiune de alegere. Dar mai este o precizare de facut. In sistemul DIY, TRAVELINA nu vinde oferte, ci doar le selecteaza si le prezinta, deci nu functionam ca o agentie de turism clasica.

Daca ai agreat sistemul pe care ti-l propunem si ai citit toate prezentarile noastre menite sa-ti aprinda curiozitatea si dorul de calatorie, atunci sistemul DIY te duce usor si lin mai departe. Vei ajunge repede, la un click distanta, cum spun internautii, pe paginile oficiale ale ofertelor complete. Te rugam sa acorzi atentie tuturor indicatiilor, pentru ca din cauza cererii, ofertele pot avea o dinamica cu totul speciala. Este vorba de fapt de a verifica, tot pe site, daca locurile mai sunt disponibile si daca preturile s-au mentinut neschimbate, cat timp tu ai analizat oferta. Nu te speria, nu este o cursa cu obstacole, ci numai caracterul exceptional al ofertelor care pot atrage instant turistii doritori de aventuri, in conditii sigure de rezervare.

Chiar daca nu vei pleca imediat, ofertele TRAVELINA cu siguranta iti vor oferi un moment de visare si de proiectie in viitor. Pe pagina noastra www.travelina.ro vei putea afla si ”ponturi” de calatorii, unde si ce merita vazut, ce sa observi, ce sa mananci si ce sa bei in locurile speciale unde te trimitem. Cu siguranta la intoarcere vei fi un alt ”tu”, mai bogat sufleteste, mai curajos, mai plin de imagini frumoase, mai iubitor de viata.

Pe site vei gasi si indicatii clare privind modalitatile de plata si multe alte informatii utile.