Bucuresti

Triathlon Arena

Triathlon Arena

Detalii eveniment

Telefon
0213065505
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Baneasa Shopping City
Vizualizari
224

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 4 octombrie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Băneasa Shopping City anunță ediția a II-a de Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio. Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc pe 4 octombrie, începând cu ora 19:00, iar un participant va trece prin toate cele 3 probele.

Cele 3 jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buțan - jucător profesionist FIFA, membru al echipei naționale de FIFA – Fifa 20,Ovidiu Cristea –multiplu campion național și vicecampion est-european - biliard și Cătălin Gheorghe- multiplu campion național, actual campion european - bowling.

Ca și în cadrul ediției anterioare, evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susținute de către Tudor Buțan, jucător profesionist de FIFA în echipa națională a Federației Române de Fotbal, Shurubel, Ionuț Bodonea și Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.

Participanții vor concura la toate cele 3 probe, mai multe detalii, consultarea regulamentului și înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro.
Desemnarea câștigătorilor se va face pe baza cumulării punctelor obținute de fiecare participant în parte la cele 3 probe. Primii 8 clasați vor primi premii atrăgătoare, dar și vouchere în locație, iar persoanele clasate pe următoarele locuri vor fi și ele premiate cu câte o oră gratuită de biliard, bowling sau Xbox.

Ocupantul locului întâi va primi un Huawei P30 Pro șio consolă Play Station 4, cel de pe locul doiun Huawei P30 șiun Smartwach Huawei GT, iar cel de-al treilea loc va fi recompensat cu o Dronă MJX BUGS 3 PRO șiun Smartwach Huawei GT. Pe lânga toate acestea, fiecare ocupant al podiumului va primi și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta