Bucuresti

TRIO VGD

Live Jazz cu TRIO VGD la Andalivia Art Club

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Altceva Live Stage (fostul AndaLivia Art Club)
Vizualizari
433

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 9 februarie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Duminică, 9 februarie, 2014, ora 20:00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc o seară de jazz, avându-i invitaţi pe muzicienii de la TRIO VGD (Mladen Spasinovici, Ştefan Benedict, Răzvan Cipcă).

Mladen Spasinovici
este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Aurel Niculescu. Este laureat a numeroase concursuri naţionale, la secţiunea violoncel şi muzică de cameră, printre care Concursul Naţional „Mihail Jora” Bucureşti. Compune şi orchestrează lucrări camerale sau orchestrale pentru diverse ansambluri de profil din ţară. A colaborat cu maeştrii Johnny Răducanu şi Marius Popp, cu regizorii Radu Mihăileanu şi Dan Piţa. În prezent este solist instrumentist şi şef de partidă (violoncel) în orchestra Operei Naţionale din Bucureşti, unde activează de peste 5 ani.

Ştefan Benedict
este un rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, care are în CV-ul muzical numeroase colaborări atât cu tinerii muzicieni de jazz din Bucureşti, cât şi cu unii dintre muzicienii consacraţi din peisajul muzical românesc. "Este o adevărată onoare să ai şansa să cânţi pe aceeaşi scenă cu oameni care au schimbat în bine destinele muzicii în România, cât şi cu aceia care cu siguranţă îl vor schimba la rândul lor în viitorul apropiat.", a declarat Ştefan Benedict într-un interviu la Radio Guerrila în aprilie 2013.

Răzvan Cipcă
este un chitarist autodidact în vârstă de 17 ani. Este elev la clasa de jazz a lui Capriel Dedeian. Este considerat de maestrul Dedeian unul dintre cei mai talentaţi elevi ai săi, cu un potenţial deosebit, care va avea cu siguranţă o carieră strălucită în jazz.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta