Bucuresti

TROOPER lanseaza noul album „In ziua a opta” Partener

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
405

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 noiembrie 201620:00

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trooper anunță tracklistul și coperta noului album „În ziua a opta”
Cel de-al optulea album al formației va cuprinde pe lângă piese noi, compuse după lansarea albumul „Atmosfera”, și câteva surprize. Consecvenți ideii de a reduce în atenția publicului piese aparținând altor formații care au influențat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album vor putea fi ascultate și trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian și Compania de Sunet și Chrom Dioxid.
Tracklistul albumului este următorul:
01. Corupția ucide!
02. Două roți
03. Trec anii
04. În ziua a opta
05. Te simt
06. Doar Voi
07. Ștefan cel Mare (preluare Chrom Dioxid)
08. Nopți (preluare Valeriu Sterian și Compania de Sunet)
09. Nunta (preluare Phoenix).
Noul album al formației Trooper, „În ziua a opta”, va fi lansat pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formaţiei, alături de cele cunoscute publicul va avea parte şi de câteva surprize muzicale dar şi audio-vizuale.

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.iabilet.ro. Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei. Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe www.eventim.ro și www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.
Organizator: Kompas Events www.kompasevents.ro /// www.facebook.com/kompasevents
Partener: Ciuc
Parteneri media: www.metalhead.ro // www.metalfan.ro // www.maximumrock.ro // www.letsrock.ro // www.iconcert.ro // www.bucuresteni.ro // www.iqool.ro // www.concerte-azi.ro // www.goingout.ro //

Filtre

Perioada: Luna viitoare