Referendum pentru familie
Bucuresti

Trupa Celelalte Cuvinte a lansat Scrisori iubite, Cina dragonului si Stem, in varianta acustica

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
474

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trupa Celelalte Cuvinte a lansat Scrisori iubite, Cina dragonului şi Stem, în varianta acustică

Trupa Celelalte Cuvinte a lansat, în premieră, trei piese în varianta acustică, împreună cu Rock FM. Piesele sunt Scrisori iubite, Cina dragonului şi Stem şi pot fi ascultate pe www.rockfm.ro, facebook.com/celelaltecuvinte şi YouTube.

Pentru a asculta toate cele trei piese pe YouTube, vă rugăm accesaţi următorul link: http://www.youtube.com/watch?v=hXmoPA9qqIg&list=PLfwLq2WgoqloXqHXI4tcCDezLyFMjWJip
Solistul Celelalte Cuvinte, Călin Pop a declarat cu ocazia lansării că există posibilitatea scoaterii unui întreg album cu piese în varianta acustică şi că evenimentul "Trup şi suflet" va fi filmat pentru un viitor DVD. De asemenea, acesta a adăugat că trupa se gândeşte deja la un turneu în oraşele mai mari ale României.
"Acest proiect există de multă vreme în mintea mea. Eu am fost şi am rămas un baladist în sufletul meu", a declarat Călin Pop la Rock FM.
Vă reamintim că Celelalte Cuvinte pregătesc două concerte acustice, sub conceptul “Trup şi suflet”. Primul eveniment va alea loc la Oradea, în data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat, începănd cu ora 20.00. Cel de-al doilea va avea loc la Cinema Patria din Bucureşti, în data de 18 octombrie, ora 20.00

Biletele pentru concertul de la Bucureşti se găsesc în Reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Concertele acustice „Trup şi suflet” prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție este întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop. Ineditul abordării se face simțit nu doar în plan muzical. În note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol este unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la două evenimente speciale: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat măreției muzicii.