Bucuresti

,,Tu esti primavara mea"

Clubul de Muzica.ro, premiat la Festivalul National de muzica pop ,,Tu esti primavara mea" 2015

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
519

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 28 martie 2015 a avut loc a III-a editie a Fetivalului National de muzica pop “Tu esti primavara mea”, la care 5 cursanti ai Clubului de Muzica.ro s-au intors cu premii pe masura asteptarilor si a efortului depus. In concurs au participat cursantii inscrisi la lectiile de canto, sub indrumarea profesoarei Ioana Mariciuc. Coplesiti de emotie dar inarmati cu incredere si curaj, 2 cursanti au obtinut premiul I, o eleva premiul II si doua cursante premiul III.

La numai 5 ani, Alessia Titisan a fost desemnata castigatoarea premiului I din 18 concurenti ai categoriei 5-6 ani. Cu o voce dulce, miscari de dans si hotarare, ea a incantat publicul cu piesa “Gargarita pictorita”. Cosmin Filip (7 ani) a presarat magie in juriu si public prin intermediul piesei “Eu sunt magician”, care i-a adus premiul I la categoria de varsta 7-8 ani. Raluca Ionete (8 ani) si-a etalat calitatile de vedeta cu piesa ”Sunt o mica vedeta”, performanta scenica care i-a adus premiul II la categoria 7-8 ani. Cu calitati teatrale si voce, Sorina Vasile cu varsta de 9 ani, a luat premiul III pentru interpretarea piesei “Vine iarasi circul”. Andra Ghiculescu-Niculae (11 ani) a oferit publicului un val de emotie cu piesa ,,Nebun de Alb”, care i-a adus premiul III la categoria 11-12 ani.

Juriul concursului a fost format din personalitati din muzica, televiziune, radio si presa. Concurentii au fost punctati in functie de calitatile vocale proprii, dictie, interpretarea melodiei, alegerea piesei si tinuta scenica. Regulile legate de dictie si pronuntie se adresau atat repertoriului romanesc cat si repertoriului international.

Cursantii Clubul de Muzica.ro au dat dovada de pregatire, ambitie si curaj. Premiile obtinute reflecta profesionalismul echipei didactice care incurajeaza participarea cursantilor la concursurile de specialitate, concerte si evenimente publice.

Clubul de Muzica.ro