Bucuresti

Turbo Exim

S.C. 4 TURBO EXIM SRL

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Andronache, nr. 254
Telefon
0768066383
Web
http://www.turboexim.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1155

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Turbo Exim Bucuresti

Inca de la infiintare (anul 2007) ne-am ocupat de comercializarea pieselor auto, ceea ce ne confera o experienta bogata in acest domeniu.
Vindem piese auto, anvelope, uleiuri si produse pentru intretinere, in lista producatorilor se regasesc numai cei consacrati.
Dorim astfel sa punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai bun raport calitate pret de pe piata pieselor auto din Romania.

Piesele sunt livrate din stoc si la comanda, acoperind toata gama de autoturisme straine: Audi, BMW Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo, cat si modelele producatorului autohton Dacia.

Un alt avantaj pe care-l oferim este economia de timp, astfel nu mai este nevoie sa va deplasati de la un magazin la altul si sa cautati cea mai buna varianta pentru masina dumneavoastra, acum puteti comanda direct din fata calculatorului si piesele va vor fi livrate in 24 de ore pe teritoriul Romaniei.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 18:00